Strona 100 z 425 PierwszyPierwszy ... 50909899100101102110150200 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 991 do 1 000 z 4242

Wątek: Dowcipy nie o fotografii

Pełne uzależnienie Awatar zanussi
    Miasto
    to tu to tam

Domyślnie

dobre... dobre

pytają Jasia ze wsi - Jasiu a jakiego ty stanu cywilnego jesteś.....
    a Jasio - eeee???
    no - czy ty Jasiu żonaty? a Jasiu - nie....
    a może ty Jasiu kawaler? - Jasiu - też nie...
    no to może rozwodnik? - Nie -
    hm... hm... to może wdowiec jesteś Jasiu? - wdowiec? nie... nie...
    to jak to z Tobą jest
    a Jasiu na to - a tak łaże se po wsi i dupcę....
    Oko plus aparat - dobrana para.

sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....

Uzależniony Awatar dentharg
    Miasto
    Tomaszów Maz/Łódź
    Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy

Uzależniony Awatar -=Festyk=-
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zielony
    Poległem...

http://www.youtube.com/watch?v=KGbewHT7zKU

Koniecznie z glosem i do końca!!!
    Śmiejący się klocek pływający w muszli rozłożył mnie na części pierwsze...
    D300s,Nikkor 18-55mm f:3,5-5,6,Tamron 55-200mm f:4,0-5,6,Jupiter 37A 135mm f:3,5,SB-800,Fancier WB1626
    plfoto||Galeria

Pełne uzależnienie Awatar Nemeo
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Leci w samolocie w jednym rzędzie: 2 Arabów (od strony okna)i Żyd (od przejścia). Żyd w jarmułce, pejsy, te sprawy - wyluzowany kompletnie - rozpiął kołnierzyk, zdjął buty. Arabowie patrzą na niego nienawistnie. Po godzinie lotu jeden z nich wstaje i mówi:
    - Idę po Colę.
    Żyd na to:
    - Ależ nie, ja pójdę, po co się przeciskać.
    I poszedł. W tym czasie Arab napluł mu do buta. Żyd wraca, daje Colę Arabowi. Po kolejnej godzinie drugi Arab mówi:
    - Idę po Colę.
    Żyd jak poprzednio:
    - Ja pójdę.
    I poszedł. Drugi Arab napluł mu do drugiego buta. Żyd wraca, daje Cole Arabowi. Po godzinie samolot ląduje, Żyd zbiera się zapina kołnierzyk, założył jednego buta, skrzywił się i mówi:
    - Znowu ta straszna nienawiść między naszymi narodami - to plucie do butów, to szczanie do Coli...

Początki nałogu Awatar Diego
    Miasto
    Madrid

Domyślnie

No to ja sie podpinam pod Arabuff:
    http://itsnotallbad.com/iamnotaterrorist/

Ostatni krzyk mody lotniskowej

Coś już napisał Awatar Leon13th
    Miasto
    Kaczogród

Domyślnie

Manifest męski :

Pani,Panienko,Dziewczyno,Narzeczono,Kobieto,Żono i wszystkie inne kobiety :

1.Jeżeli sądzisz,że jesteś gruba to najprodobodobniej jesteś gruba i nie zadawaj mi takich pytań,odmawiam odpowiedzi.
    2.Jeżeli czegoś chcesz,to wystarczy o to poprosić.Postawmy sprawe jasno : jesteśmy prości.Nie rozumiemy żadnych subtelnych,pośrednich próśb.Pośrednie bezpośrednie prośby nie działają.Te pośrednie postawione bezpośrednio przed naszym nosem też nie działają.Po prostu powiedz czego chcesz.
    3.Jeżeli zadajesz pytanie,na które nie oczekujesz odpowiedzi,nie zdziw się,że otrzymasz odpowiedź,której raczej nie chciałaś usłyszeć.
    4.My jesteśmy prości.Jeżeli proszę o podanie mi chleba,to nie mam namyśli nic innego.Nie mam do ciebie pretensji,że nie ma na stole chleba.Nie ma tu żadnych niedomówień czy żalu.My jesteśmy naprawde prości
    5.Nie ma sensu pytać mnie,o czym myśle,bo przez 96,5% czasu myśle o sexie.I nie,nie jesteśmy opętani.To po prostu się najbardziej nam podoba.Jesteśmy prości.
    6.Czasem nie myśle o tobie.Nie szkodzi.Prosze przywyknij do tego.Nie pytaj oc zym myśle,jeżeli nie jesteś przygotowana do rozmowy na temat polityki,ekonomii,filozofii,piłki nożnej,picia,piersi,nóg czy fajnych samochodów
    7.Piątek/sobota/niedziela=żarcie=kumple=piłka nożna w TV=piwo=tragiczne maniery.To coś takiego jak księżyc w pełni.nie do uniknięcia
    8.Zakupy nam się nie podobają i ja nigdy nie będe lubić
    9.Gdy gdzieś idziemy,cokolwiek założysz,będziesz w tym wyglądać doskonale.przysięgam
    10.Masz wystarczająco dużo ciuchów.Masz wystarczająco dużo butów.Płacz to szantaż.Bankrutowanie mnie nie jest okazywaniem uczucia z twojej strony.
    11.Większość mężczyzn posiada 3 pary butów.Powtarzam raz jeszcze,jesteśmy prości.Skąd ci przychodzi do głowy pomysł,że pomogę ci wybrać z twoich 30 par,tę która ci się najlepiej pasuje ?
    12.Proste odpowiedzi,jak "TA" i "NIE",są doskonale akceptowane,bez znaczenia na jakie pytanie.
    13.Jeżeli masz jakiś problem,przychodź do mnie tylko po pomoc w jego rozwiązaniu.Nie przychodź się użalać,jakbym był jakąś twoją przyjaciółką
    14.Ból głowy,który trwa 17 miesięcy,to nie ból głowy.Idź do lekarza.
    15.Jeżeli powiem coś,co może być zrozumiałe w dwojaki sposób i jeden z nich spowoduje,że będziesz nieszczęśliwa czy zmartwiona,wiedz że mam na myśli to drugie.
    16.Wszyscy mężczyźni znają tylko 16 kolorów.Śliwka to owoc a nie kolor.
    17.I co to za kolor ta fuksja ? I poza tym jak to się pisze ?
    18.Lubimy piwo tak samo jak wy lubicie torebki.Wy tego nie zrozumiecie,my równierz.
    19.Jeżeli cię pytam,co się stało,a ty opdowiadasz "NIC",wtedy ci wierzę i jestem przekonany,że wszystko jest w porządku.
    20.Nie pytaj mnie "Kochasz mnie ?".Możesz być pewna żę gdybym cię nie kochał,nie byłbym z tobą.
    21.Reguła podstawowa w przypadku najmniejszej wątpliwości dotyczącej czegokolwiek : Weź to co najprostsze : MY JESTEŚMY NAPRAWDE PROŚCI.

Prosze rozesłać ten manifest do jak największej liczby kobiet,żeby w końcu zrozumiały raz na zawsze.
    If your pictures aren't good enough,you're not close enough - Robert Capa

instagram > https://www.instagram.com/cez_lewandowski/

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Diego
    No to ja sie podpinam pod Arabuff...
    http://canon-board.info/showpost.php...&postcount=977 :rolleyes:

Bywalec Awatar Paprochwbody
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

W pewnej wsi był kowal; chłop silny jak diabli. Konia przytrzymał każdego, podkowy giął, jakby były z plasteliny.
    Pewnej nocy kowal słyszy, że ktoś chodzi po polu i kradnie mu ziemniaki.
    No to zerwał się z wyrka, biegnie na pole i złapał jakiegoś chłystka:
    -Kim jesteś złodzieju, że mi kradniesz ziemniaki? Cisza. Kowal złapał go za chabety mocniej:
    -Mów, kim jesteś do diabła! Cisza. No to chwycił go za jaja tak jak umiał najmocniej...
    -Kim jesteś do cholery?
    -Jaśko, niemowa z sąsiedniej wsi.
    (5III+1IIn+24-105+150+100-400)

http://www.pbase.com/tmirkowski/profile

Strona 100 z 425 PierwszyPierwszy ... 50909899100101102110150200 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów