Cytat Zamieszczone przez dobas Zobacz posta
1) Spam to nie chciana reklama. Nie masz nic przeciwko jesli ktos Ci poleci głowicę Manfrotto, Nodal Ninja, Kaidan czy Agnos. I z niezrozumiałych przeze mnie powodów nie uważasz tego za spam....
Jeśli jednak ktoś poleci głowicę qtvrheads Oznaczasz to jako spam a informacje usuwasz.. Dlaczego ? Masz informację o tanich głowicach polskiego producenta, która jest częścią wątku. odpowiedzią na wiele zadanych tu pytań. Usuwasz info o głowicy poniżej 300 PLN zostawiając info o tych, których ceny zaczynają sie od 600 PLN

Gdyby była to oferta sprzedaży była by w dziale sprzedam. Jednak nie ma takiej potrzeby. To BYŁA CZĘŚĆ DYSKUSJI i myślę że użytkownicy canonboard mają prawo wiedzieć że takie głowice są. Skoro wątek dotyczy głowic panoramicznych to taka informacja jest chyba na miejscu.
Oczywiście zgadzam się z Tobą całkowicie sam kiedyś szukałem głowicy panoramicznej nawet do Ciebie pisałem za pośrednictwem pewnego(to nie spam nie reklama ani nic innego) portalu aukcyjnego i dostałem wyczerpującą odpowiedź sam nawet na innym forum pokazałem "skriny" takiej głowicy i nikt mnie nie posądził o spam bo jeśli coś jest tanie a dobre to trzeba się tym chwalić i basta.