Witam, jest tu ktoś może z Torunia i jest chętny na wyjście na miasto z aparatem.
Przy okazji ma cierpliwość i czas na tłumaczenie amatorowi jak zrobić dobre zdjęcia![]()
Pozdrawiam
Witam, jest tu ktoś może z Torunia i jest chętny na wyjście na miasto z aparatem.
Przy okazji ma cierpliwość i czas na tłumaczenie amatorowi jak zrobić dobre zdjęcia![]()
Pozdrawiam
EOS 50e, 28-80mm USM i klisze :P
bylbym chetnymoze jakas wieksza grupa sie zbieze?!
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
Witam,
to i ja też chętny
Pozdrawiam.
widze że koledzy zaawansowani są w dziedzinie fotografii. Ja jako początkujący nie mam narazie się czym pochwalić (widziałem wasze stronki ze zdjęciami) i mam nadzieję że nauczycie amatora co i jak![]()
To kiedy sie spotykamy??
To ja tez sie pisze. Chwila relaksu dobrze mi zrobi.![]()
najbardziej pasowalby mi jakis weekend, do torunia musze dojechac autobusem. data do ustalenia zostawiam w waszych rekach a pozniej zobacze czy dam rade sie dostosowac![]()
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
Ja takze musze dojechac z sasiedniego, ulubionego miasta Torunian.Weekendy najlepiej. Sobota moze jakas? Moze jak bedzie jakas ciekawa impreza / wydarzenie? Sa jakies plany na najblizszy miesiac?
No niestety narazie nic mi nie wiadomo o tym aby coś się miało wydarzyć w Toruniu.
Mi pasuje każdy weekend jeżeli już do czegoś dojdzie![]()
Podłączę się pod wątek:
Pytanie do torunian/toruńczyków
Co warto zobaczyć będąc w toruniu przez 2-3 godziny..
Jutro jadę pod Toruń i pewnie zrobię sobie ze 2-3 godziny przerwy przed powrotem do domu..
Pozdr
Artur
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
Dajcie znać, w który weekend chcecie coś zrobić, byłbym zainteresowany. Lubię to miasto i często w nim bywam.
EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.