ja dzis bede okolo 19 w Toruniu na noc wiec jesli ktos chcialby to mozna sie na '' chwilke '' spotkac jak cos to moj nr kom to 515431263
pozdrawiam
ja dzis bede okolo 19 w Toruniu na noc wiec jesli ktos chcialby to mozna sie na '' chwilke '' spotkac jak cos to moj nr kom to 515431263
pozdrawiam
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
350D + 24-70/f2.8L + EF 50mm/f1.8 + EF 85mm/f1.8 + 580EXII
---
"Leica, schmeica. The camera doesn't make a bit of difference. All of them can record what you are seeing. But, you have to SEE." - Ernst Haas
Witam,
chętnie przyjdę na plener, jeżeli taki będzie
Pozdrawiam.
no mozemy zoorganizowac, ale tylko ilu chetnych byloby? nawet moglbym sie podjac zoorganizowania takiego plenerku...
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
Do Torunia to ja zamierzam z dziewczyną w tym tygodniu podjechać na jeden dzień.A jakiś bardziej zorganizowany plener to myślę,że dopiero w sierpniu zrobić.Do tego były pomysły zrobienia ogólnopolskiego zlotu.Tak więc póki co proponuję poczekać co wyniknie.
tez tak mysle festykchoci mi po glowie ostatni albo przed ostatni weekend wakacji...
Szukam chętnych na plener w Toruniu. Ustalimy date i miejsce spotkania. ZAPRASZAM.
Canon 5D + Canon EF 24-70 f/2.8 L
jaki termin ?