Strona 7 z 23 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 224

Wątek: Speedlite 580EX II

Uzależniony

Domyślnie

Chcialbym update'owac informacje na temat ceny w B&H. $409.95 bez przesylki. Jezeli kupujesz w sklepie trzeba dodac ponad 8.5% podatku($35).Nie jest to podatek VAT wiec nie bedzie zwrocony przy wywozie z terenow USA. Mozna jednak nie placic tego podatku jezeli dokona sie zakupu przez net i mieszka sie poza NY. Zostaje koszt przesylki ok $11 dla Florydy(1000mil od NY) I wysylka do Polski. Przy zamuwieniu bezposrednio z Polski rowniez nie placi sie podatku a wysylka kosztuje ok $50 z tym ze wpisana jest wartosc zakupu i moga ja opodatkowac w Polsce, czego nie jestem pewien. Jezeli ktos dokonywal takiego zakupu to prosilbym o podzielenie sie doswiadczeniami.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rOOmak Zobacz posta
    Chcialbym update'owac informacje na temat ceny w B&H. $409.95 bez przesylki. Jezeli kupujesz w sklepie trzeba dodac ponad 8.5% podatku($35).Nie jest to podatek VAT wiec nie bedzie zwrocony przy wywozie z terenow USA. Mozna jednak nie placic tego podatku jezeli dokona sie zakupu przez net i mieszka sie poza NY. Zostaje koszt przesylki ok $11 dla Florydy(1000mil od NY) I wysylka do Polski. Przy zamuwieniu bezposrednio z Polski rowniez nie placi sie podatku a wysylka kosztuje ok $50 z tym ze wpisana jest wartosc zakupu i moga ja opodatkowac w Polsce, czego nie jestem pewien. Jezeli ktos dokonywal takiego zakupu to prosilbym o podzielenie sie doswiadczeniami.
    to wychodzi drozej niz w Polsce ..... prawie
    ja dalem 1600

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Ok, dziekuje za informacje za informacje. W sklepie twierdzili ze nie wejdzie za zadne skarby a tu mila niespodzianka

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez vuki Zobacz posta
    to wychodzi drozej niz w Polsce ..... prawie
    ja dalem 1600
    No to zaplaciles duzo wiecej.wartosc dolara przy kupnie dewizy-2.71
    Zakladajac ze zaplacisz $460 za lampe z przesylka to bedzie to kosztowac 1246PLN

To tak dla scislosci bo nikogo nie namawiam tylko chcialem przedstawic tala opcje.

Sailman1971
    Guest

Domyślnie

Cześć jestem tu nowy, mam pytanie, co znajduje się w zestawie. Dzisiaj kupiłem 580EX II, i tam prócz lampy, instrukcji ( nie w języku polskim), futerału nic więcej nie było.

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Powinna być chyba jeszcze taka stopka do postawienia lampy
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

no ja mam stopkę w 430 nawet w woreczku

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

dzis kupiłem 580 II i bez istrukcji do poniedziałku i pomoc potrzebuje jek sie włącza master i slave w tej lampce i czy żeby służyła bez błysku to przez aparat (5D ) czy z lampy...?? może ktoś się zlituje...

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Oczywiscie. Trzymasz przycisc ZOOM kilka sekund. Zmienia ci sie menu - miga - krecissz koleczkeim o 1 pyk i masz MASTER

Uzależniony Awatar mkwiek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mor_feusz Zobacz posta
    Oczywiscie. Trzymasz przycisc ZOOM kilka sekund. Zmienia ci sie menu - miga - krecissz koleczkeim o 1 pyk i masz MASTER
    strasznie debilne rozwiązanie. wolę z 580ex I.
    I am FX

Strona 7 z 23 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów