No wlasnie. Kumpel jest (juz byl) w stanach i mial mi kupic. Tylko kurcze za wczesnie pojechal. Pisze mi ze ciezko dostac nawet w amazon trwa to troche. Tak wiec nie wiem czy ja bede mial
Szkoda bo 500$ to laadniutka cena
No wlasnie. Kumpel jest (juz byl) w stanach i mial mi kupic. Tylko kurcze za wczesnie pojechal. Pisze mi ze ciezko dostac nawet w amazon trwa to troche. Tak wiec nie wiem czy ja bede mial
Szkoda bo 500$ to laadniutka cena
Przecież jest w B&H za $499 i jest in-stock. Najtańszym UPS'em na adres w US idzie kilka dni - tyle że teraz to po jabłkach bo zamykają właśnie na tydzień...
No wlasnie. Obdzwonil kilka sklepow i nie dslo rade (problem w tym ze byl pare dni i musial sie jeszcze z dziewczyna u jej rodzicow zatrzymac) niestety - tutaj sobie kupie
No wlasnie te 500$ to znacznie taniej od 580EX i tylko dlatego chcialem ( w razie czego powiedzial ze nie ma problemu i on moze kupic w stanach a jego przyszli tescie wysla poczta)
A ja bym chciał mieć wskaźnik poziomu mocy w bateriach :P
Miał może ktoś z szanownych forumowiczów okazję przetestować nową lampe?
jedna rzecz mi sie w niej podoba w porownaniu ze stara wersja
zmienili mocowanie, juz sie nie kreci kolkiem tylko jest wajha
szybciej mocuje sie ja na sankach
no jak w nikonowskim sb-800. ja za dwa tygodnie ją będę miał, z tym że nie mam już dostępu do pierwszej wersji.
Mi brakowało gniazda PC i własnej automatyki tak jak w starych lampach Canona. Jak na złość niecały rok po tym jak udało mi się uciułać na 580 wyszła lampa z tymi "bajerami". Biednemu zawsze w oczy. Zastanawiam się czy nie sprzedać i kupić nowej.