w jakim sklepie? bo ja patrzyłem na digital club no i cena mi sie nie spodobała bo była jakieś 100$ większa niż ta którą Ty podałeś.
w jakim sklepie? bo ja patrzyłem na digital club no i cena mi sie nie spodobała bo była jakieś 100$ większa niż ta którą Ty podałeś.
no ma jeszcze wiekszy filtr hehe
CA mozna korygowac, wiec mi w cyfrze nie przeszkadza. a jak robie analogiem to i tak BW. chociaz przy analogach pewnie nie ma takich problemow.
Ja bym się nadzwyczajnych cudów po szerokim kącie nie spodziewał. Nawet Zeissy nie są pod tym względem wolne od wad. Natomiast z opisów (wstępnych), które krążą po sieci wynika że postęp w stosunku do poprzednika jest wyraźny. Poczekajmy na jakieś bardziej wiarygodne testy.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
http://www.tallyns.com/tpp/amazing/i...sp?ic=1910B002
+ free shipping
dzwonilem, spodziewaja sie wiecej sztuk lada moment.
Prawdopodobnie pokaze sie wszedzie koniec tygodnia/nastepny
Ostatnio edytowane przez snowboarder ; 28-03-2007 o 19:10
testów pewnie nie zobaczysz, bo jak ktoś miał to szkło w ręce to głownie na PMA
Kolejne reporty sie pojawily, obiektyw jest w lokalnych sklepach dzisiaj...
Biorąc pod uwagę, że w Polsce pierwsza wersja 16-35/2.8 kosztuje najtaniej 5220 zł (ceneo.pl), a w UK 5244 zł (dooyoo.co.uk), to cena 4289 zł z w/w linka za nową wersję jest niespodziewanie "niska"! Co ciekawe, w USA stara wersja kosztuje już 3590 zł (pricegrabber.com).
40D + 17-55/2.8 IS USM + 85/1.8 USM + 580EX + Stofen
Pretec 4 GB x133 + Kingston 1 GB x50 + Manfrotto 728B
Lowepro Stealth Reporter D400 AW + Lowepro Nova 2 AW
Moje zdjęcia na Jelonce.com, plfoto i galerii ZSO nr 1 im. S. Żeromskiego w Jeleniej Górze
Mój fotoreportaż z XV Finału WOŚPu i zdjęcie tygodnia na fotopolis.pl