Jw. Czy wszystkie piny "stoją" na bacznośc.Czy żaden nie zgięty lub nie wyłamany?
Jw. Czy wszystkie piny "stoją" na bacznośc.Czy żaden nie zgięty lub nie wyłamany?
o rany, uratowaliście mi życieDzięki. Piny były ok, ale profilaktycznie postanowiłem przedmuchac ostrożnie sprężonym powietrzem.. i teraz działa.
![]()
Choć i tak chyba będę musial go kiedyś tam wysłać..
![]()
Jeśli chodzi o kartę to nie sądzę, bo SD używam wlasciwe jako rezerwowej i rzadko ją wyjmuje, ale kto to wie.. Powietrze z puszki, ale bardzo ostrożnie zeby się nie skropliło i po wyjęciu baterii. A co do wyslania to dlatego, ze ze 2 razy mialem komunikat przy włączaniu aparatu: " błąd systemu czyszczenia matrycy, skontaktuj się z serwisem"![]()
Nie miałem takiego - zaczynam się martwić - może to ja powinienem się wybrać do serwisu?![]()
EOS - conditio sine Kwanon...
hehena pewno w koncu sie kiedys pojawi, skoro prawie wszyscy to mieli
![]()
ja podczas sesji lotniczej fotografując z samolotu Wilga zez djęctym i drzwiami miałem jakiś komunikat z tego co pamiętam " brak komunikacji miedzy aparatem a obiektywem" czy jakoś tak.... fakt... warunki były trudne ;-) ale żeby aż taki numer? a godzina lotu to 900 zł netto - na drugi start już by się ni eopłacało ;-)
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....