Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2028

Wątek: Canon EOS 1D Mark III

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Paweł Wietecha Zobacz posta
    Podkreślić jednak chcę, o czym nie pisałem w wynikach testu, że na mój mail z prośbą o udostępnienie sprzętu, otrzymałem od Nikona pozytywną odpowiedź w ciągu dwóch godzin. Maile wysłane do Canona pozostały do dnia dzisiejszego bez żadnej odpowiedzi.
    Prezesa/kierownika/dyrektora Canon Polska razem z ta jego cala ignorancka scheda powinni wywalic za przeproszeniem na zbity pysk. Zytnia maja gdzies, wspolprace ze srodowiskiem maja gdzies, uslugi dla profesjonalistow maja gdzies - nawet glupiego baneru o nowym 5d chyba jako jedyni w Europie nie umiescili na swojej stronie. Paranoja

W najblizszym czasie mialem zainwestowac w 1ds, 200 2.0 i 400 2.8 + kilka mniejszych szkiel ale od pewnego czasu powaznie sie zastanawiam czy warto dawac zarabiac firmie ktora tak traktuje swoich uzytkownikow.

A za portal osobiscie bardzo dziekuje - teksty na nim zawarte sa naprawde swietne i mi poczatkujacemu "fotografowi" bardzo duzo daly. Cieszy to ze sa ludzie ktorzy bezinteresownie dziela sie swoja wiedza.
    Ostatnio edytowane przez wojkij ; 06-09-2008 o 13:15

Uprawnienia umieszczania postów