Strona 147 z 203 PierwszyPierwszy ... 4797137145146147148149157197 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 461 do 1 470 z 2028

Wątek: Canon EOS 1D Mark III

Dopiero zaczyna Awatar 1maslak
    Miasto
    WAWA

Domyślnie

Witam

Straciłem szacunek dla marki. Wydajać wór kasy na puszkę do baniek mydlanych czuje sie rozgoryczony. Jeszcze bardzie frustruje mnie sytuacja że będę musiał pojechać na Żytnią. Przypuszczam iż po wizycie u tych gamoni będę posiadaczem najdroższego młotka.
    Fed4 + smiena8 + lubitel

Początki nałogu Awatar TOPOL
    Miasto
    Tarnów

Domyślnie

Ja tam (zwłaszcza po serwisie AF) jestem z tego "młotka" bardzo zadowolony :-)

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 1maslak Zobacz posta
    Straciłem szacunek dla marki. Wydajać wór kasy na puszkę do baniek mydlanych czuje sie rozgoryczony. Jeszcze bardzie frustruje mnie sytuacja że będę musiał pojechać na Żytnią. Przypuszczam iż po wizycie u tych gamoni będę posiadaczem najdroższego młotka.
    Rozczuliła mnie Twoja historia.. IMO to najlepsza zabawka do fotografowania, jaką do tej pory miałem. A kilka miałem. Sęk w tym, że trzeba się nią nauczyć pracować, zupełnie jak prawdziwym młotkiem.

Co do kłopotów z AF, zdaje się, że problem wadliwej serii jest znany od bardzo dawna i wystarczyło uważać przy zakupie.
    Jarek

Coś już napisał
    Miasto
    Bielsko-Biala

Domyślnie

Ostatnio pracowałem na 5D i 40D(niezawodowo), i po okresie roku użytkowania mogę stwierdzić, że 5D było rewelacyjne-jakość zdjęć, choć wolne,ale ten aparat nie jest do tego by strzelał jak karabin maszynowy.
    40D trochę mnie zawodził przy ostrzeniu na punkty boczne, lecz głównym zadaniem tego aparatu było robienie szybkich serii.
    Tydzień temu kupiłem 1D MkIII i muszę powiedzieć, że jestem zachwycony tym aparatem, przede wszystkim szybkością AF i dokładnością. Jak dla mnie jest to połączenie dokładności i szybkości, chociaż jak wyjdzie 5D MkII pewnie też kupię.
    Aparat z nowej serii.
    Pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar Tom01
    Miasto
    Białystok-Warszawa

Domyślnie

Właśnie odebrałem aparat po kalibracji. Już na pierwszy rzut oka na wbudowanym LCD jest inaczej. Idę oglądać obrazy testowe...
    Masz problem z kolorem, wal śmiało!
    e-mail: color@mastiff.pl

Coś już napisał
    Miasto
    Bielsko-Biala

Domyślnie

Jak pooglądasz obrazy testowe, to opisz rezultaty.

Miasto
    WAWA

Domyślnie

oskarkowy wydaje mi sie ze kopiłem już serie poprawianą ale jak wiadomo wydaje sie jedynie obiad na stołówce.
    Jeżeli to nie sprawi kłopotu poproszę o przypomnienie wadliwych numerków.
    Fed4 + smiena8 + lubitel

Coś już napisał
    Miasto
    Bielsko-Biala
    Ostatnio edytowane przez kris6000 ; 01-04-2008 o 16:01

Zablokowany

Domyślnie

Panowie przepraszam, że w wątku poświęconym mkIII wylatuję z taką sprawą, ale nie chcę zakładać nowego wątku, a nie wiem, czy posiadacze 1d czytają wątek o 24-105/4. Zapinał ktoś to szkło pod 1d? Jak się sprawuje? Np w porównaniu z 24-70. Z góry sorry za wtręt. Odpowiedzi poproszę na PM coby bałaganu nie czynić.

Miasto
    WAWA

Domyślnie

Dzięki za przypomnienie numerków. Okazuje sie że widełki mnie nie dotyczą a jednak jest coś nie tak. Dzisiaj odbieram aparat z serwisu i mam nadzieje ze nie będę zawiedziony.
    Fed4 + smiena8 + lubitel

Strona 147 z 203 PierwszyPierwszy ... 4797137145146147148149157197 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów