Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2028

Wątek: Canon EOS 1D Mark III

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Tak sobie skojarzyłem - może tu będzie jakiś hint: http://www.usa.canon.com/uploadedima..._WP_070223.pdf
    W zasadzie jest to samo, to w instrukcji. Nadal nie rozumiem, czy ja coś źle robię, czy to normalne, że mam wyciągać każdy plik ten 1EV w górę. A może na płytkach canona jest jakiś specjalny program, którego obsługi nie uwzględniono w C1?
    Dlaczego na ekraniku obie ekspozycje są równe, a w C1 jest 1EV różnicy?
    Jarek

Bywalec
    Miasto
    Koziegłowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    W zasadzie jest to samo, to w instrukcji. Nadal nie rozumiem, czy ja coś źle robię, czy to normalne, że mam wyciągać każdy plik ten 1EV w górę. A może na płytkach canona jest jakiś specjalny program, którego obsługi nie uwzględniono w C1?
    Dlaczego na ekraniku obie ekspozycje są równe, a w C1 jest 1EV różnicy?
    bo trzeba używać oprogramowania canona a nie jakiś tam c1 , co ci daje c1 a czego nie ma dpp ?

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piast Zobacz posta
    bo trzeba używać oprogramowania canona a nie jakiś tam c1 , co ci daje c1 a czego nie ma dpp ?
    he he... u mnie się to jakość nazywa - jest wygodny, intuicyjny, dosyć szybki i przede wszystkim wyniki są super.. a z dpp nie jest tak fajnie..
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturs Zobacz posta
    he he... u mnie się to jakość nazywa - jest wygodny, intuicyjny, dosyć szybki i przede wszystkim wyniki są super.. a z dpp nie jest tak fajnie..
    nie opisałbym tego lepiej..
    ale mam jeden dziwny problem z C1. Robi mi zakładkę w rawach z nowego marka.
    Na dole obrazu (w poziomie) zostawia mi białą linijkę. Już się wystraszyłem, że coś z matrycą, ale w CS woła się normalnie. Ktoś się z tym spotkał? W rawach z 5tki nie działo się nic takiego.
    Jarek

Uprawnienia umieszczania postów