Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2028

Wątek: Canon EOS 1D Mark III

Mieszany widok

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Jak się czyta coś takiego: notatka z December 2007 21st to się włos jeży. Przerażająca jest taka arogancja firmy.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Jak się czyta coś takiego: notatka z December 2007 21st to się włos jeży. Przerażająca jest taka arogancja firmy.
    Spoko, Chasseur d'Images to we Francji potęga. Gdy ktoś "wyżej" w Canonie zda sobie sprawę co narobili, to przyniosą to ogłoszenie w zębach

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Paradoksalnie to może i dobrze! Jak sprzedaż spadnie i "czynowniki" polecą ze stołków (... to przedświąteczne wyciszenie... ), to będzie tylko lepiej.
    Widać też, że nie czytają też forów , a przecież "biały wywiad, to klucz do zwycięstwa na nowoczesnym polu walki"...

!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez muflon Zobacz posta
    Spoko, Chasseur d'Images to we Francji potęga. Gdy ktoś "wyżej" w Canonie zda sobie sprawę co narobili, to przyniosą to ogłoszenie w zębach
    Ano właśnie!
    Przydałoby się, żeby wypowiedział się (tu u nas) jakiś znawca japońskich zwyczajów, etyki i kultury... - jak to jest? "Wypada" się tam przyznać do błędu, czy trzeba pod dywan i iść w zaparte?
    Ostatnio edytowane przez Bahrd ; 22-12-2007 o 19:06 Powód: Automerged Doublepost
    EOS - conditio sine Kwanon...

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    Ano właśnie!
    Przydałoby się, żeby wypowiedział się (tu u nas) jakiś znawca japońskich zwyczajów, etyki i kultury... - jak to jest? "Wypada" się tam przyznać do błędu, czy trzeba pod dywan i iść w zaparte?
    Trochę palców poleci w skrusze.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KMV10 Zobacz posta
    Trochę palców poleci w skrusze.
    Była kiedyś taka bajka: "Serce dzwonu" (pamiętam - w serii dla dzieci "Poczytaj mi, Mamo!"), japońska właśnie, czy chińska.
    Makabryczna była: córka ludwisarza rzuciła się do roztopionego brązu czy spiżu, bo tylko tak nowy "dzwon mógł posiąść [owe tytułowe] serce i zyskać dźwięk godny cesarskiego ucha"...

Więc palce pewnie pójdą na paski do jedynek i obwódki do elek...
    EOS - conditio sine Kwanon...

Uprawnienia umieszczania postów