Jak się czyta coś takiego: notatka z December 2007 21st to się włos jeży. Przerażająca jest taka arogancja firmy.
Jak się czyta coś takiego: notatka z December 2007 21st to się włos jeży. Przerażająca jest taka arogancja firmy.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Paradoksalnie to może i dobrze! Jak sprzedaż spadnie i "czynowniki" polecą ze stołków (... to przedświąteczne wyciszenie...), to będzie tylko lepiej.
Widać też, że nie czytają też forów, a przecież "biały wywiad, to klucz do zwycięstwa na nowoczesnym polu walki"...
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Ano właśnie!
Przydałoby się, żeby wypowiedział się (tu u nas) jakiś znawca japońskich zwyczajów, etyki i kultury... - jak to jest? "Wypada" się tam przyznać do błędu, czy trzeba pod dywan i iść w zaparte?
Ostatnio edytowane przez Bahrd ; 22-12-2007 o 19:06 Powód: Automerged Doublepost
EOS - conditio sine Kwanon...
Była kiedyś taka bajka: "Serce dzwonu" (pamiętam - w serii dla dzieci "Poczytaj mi, Mamo!"), japońska właśnie, czy chińska.
Makabryczna była: córka ludwisarza rzuciła się do roztopionego brązu czy spiżu, bo tylko tak nowy "dzwon mógł posiąść [owe tytułowe] serce i zyskać dźwięk godny cesarskiego ucha"...
Więc palce pewnie pójdą na paski do jedynek i obwódki do elek...![]()
EOS - conditio sine Kwanon...