Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2028

Wątek: Canon EOS 1D Mark III

Widok wątkowy

Uzależniony Awatar MARANTZ
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    szczerze?

mam wrazenie, ze zdradzasz objawy ekstremalnego zajarania zabawka, ktora widziales tylko w folderze i prowadzisz ewangelie wyzszosci tej zabawki nad wszystkim innymi zabawkami innych dzieci. probujac pominac taki oczywisty fakt, ze mowimy o zupelnie roznych aparatach, dla zupelnie roznych uzytkownikow.

Czasami jak czytam te Twoje butne posty to mam ochotę trzepnąć Ciebie kolego w ucho. Wiesz co robię, znasz mnie czy jak? Robiłem zdjęcia 1D M. III jak ludzie tylko się do niego ślinili i od razu miałem do niego krytyczne uwagi w sensie jakości zdjęć. Znajdź sobie moje posty jak masz ochotę.
    1D M. III można śmiało porównywać do D3 bo to półka profi. Nie jest to ta sama półka, ale 3D lepiej się wstrzela w zapotrzebowania ludzi potrzebujących czegoś więcej niż ISO 100, jest super sprzętem dla kogoś potrzebującego tych możliwości, które ten sprzęt oferuje. Jeżeli sam robisz zdjęcia na ISO 100 to jaką masz praktykę by wiedzieć, że te bajery są bajerami. Jak kiedyś posmakujesz tego czego czasami inni nagminnie potrzebują to może te potrzeby zrozumiesz. Ja używam wszystkich czułości, często używam wysokich ISO, w pracy zawodowej najczęściej od ISO 800 do 3200 i wiem czego potrzebuję. Dla mnie nawet te 25600 jest użyteczne.
    I tak dla wyjaśnienia robiłem zdjęcia D3, D300 i generalnie robiłem zdjęcia praktycznie wszystkim co jest na naszym rynku. Mam takie możliwości i z tego korzystam. Nie ograniczam się do jednego typu fotografii, w pracy robię jedno, prywatnie coś innego. Raz potrzebuję super AF-u i szybkiej serii, innym razem może to nie istnieć.
    Nikon D3 to najbardziej uniwersalny aparat dla zawodowców i choć sam mam Canona to ślepota mnie jeszcze nie ogarnęła i potrafię docenić klasę aparatu z innego systemu.
    Ostatnio edytowane przez MARANTZ ; 11-12-2007 o 00:18
    FOTOINKWIZYTOR

Uprawnienia umieszczania postów