Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2028

Wątek: Canon EOS 1D Mark III

Widok wątkowy

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MARANTZ Zobacz posta
    Nawet najbardziej zatwardziały canonier, gdyby mógł porobić zdjęcia D3 Nikona zrozumiałby, że Canon ma poważny problem i dostaje w tej chwili łupnia od żółtych. Przy dość zbliżonej cenie 1D Mark III do D3 ten pierwszy jest bez szans, leży i woła o pomoc.
    Jasne nową jedynką nie da się już w ogóle robić zdjęć . Jak sądzę inne Canony też powoli robią je co raz gorsze .
    BTW zastanawia mnie jedno co Ty jeszcze robisz na tym forum z tym dziadostwem w stopce, wychwalając pod niebiosa w każdym możliwym wątku sprzęt N ?

BTW 2.: To jest bardzo dobra robota dla nas, którą wykonał Galbraith. Mam nadzieję że w Canonie się ockną. I tak jak nie zgadzam się ze snowboarderem co do konkluzji na temat Ds-a tak zgadzam się z tą oceną w temacie AF-a 1DmkIII. Jest ona być może zbyt emocjonalna i przemawia przez nią rozgoryczenie ale chyba nikt nie uzna za rzecz normalną, że nowy AF spisuje się gorzej od opracowanego kilkanaście lat temu (nie cztery skądinąd ).
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 10-12-2007 o 22:56
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów