Strona 125 z 203 PierwszyPierwszy ... 2575115123124125126127135175 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 241 do 1 250 z 2028

Wątek: Canon EOS 1D Mark III

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Od razu.

Początki nałogu Awatar TOPOL
    Miasto
    Tarnów

Domyślnie

Zmieniłem firmware i w polskiej wersji dalej w pierwszej zakładce, drugi wiersz od góry stoi "Rjestruj dane WB". Niby literówka ale jeszcze nikt im nie dał o tym znać

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Z tego wątka z DP to wynika, że poprawili tym firmware'm niemal wszystko od DR zacząwszy, a na wyświetlaczu skończywszy .

No to teraz tylko obniżka ceny i sprzedaż ruszy z kopyta .
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 28-11-2007 o 15:13
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeo Zobacz posta
    Czy wgrywając upgrejt do Marka, można odrazu wgrać najnowszą wersję, czy trzeba wgrywać wszystkie upgrejty kolejno, od najstarszego do najnowszego ?
    A zajrzałeś pod podany link: http://web.canon.jp/imaging/eos1dm3/firmware.html ?

Sekcja 'Firmware Q&A' , pytanie 2.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeo Zobacz posta
    Czy wgrywając upgrejt do Marka, można odrazu wgrać najnowszą wersję, czy trzeba wgrywać wszystkie upgrejty kolejno, od najstarszego do najnowszego ?
    Zwykle tak jest, że ostatnia wersja zawiera poprzednie poprawki. Tak jest po prostu wygodniej i użytkownikom, i tym w Canonie: zwyczajnie - bez kombinowania - podmieniana jest cała zawartość pamięci Flash w aparacie (wyłączając - oczywiście - ustawienia użytkownika).

Cytat Zamieszczone przez TOPOL Zobacz posta
    Zmieniłem firmware i w polskiej wersji dalej w pierwszej zakładce, drugi wiersz od góry stoi "Rjestruj dane WB". Niby literówka ale jeszcze nikt im nie dał o tym znać
    Może to nie jest pocieszające, ale pewnie za to w koreańskiej jest OK
    I może warto wysłać info o tym? Staniesz się "ojcem chrzestnym" nowego update'u (prawie jak Rob Galbraith! )
    Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Z tego wątka z DP to wynika, że poprawili tym firmware'm niemal wszystko od DR zacząwszy, a na wyświetlaczu skończywszy .

No to teraz tylko obniżka ceny i sprzedaż ruszy z kopyta .
    No, mam nadzieję, że Św. Mikołaj i jego pomocnicy "paniali aluzju"

PS
    Pomiędzy wyświetlaczem a DR poprawili m.in. szybkość zapisu na karty SD - pierwsze wrażenia tutaj: http://forums.dpreview.com/forums/re...message=latest - na oko tak samo szybka jak CF III.
    Ostatnio edytowane przez Bahrd ; 28-11-2007 o 19:24
    EOS - conditio sine Kwanon...

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Nowy firmware już dostępny: EOS-1D Mark III Firmware Update Version 1.1.3.
    Raczej bez niespodzianek.
    Ale może wyjaśniać, dlaczego RG opóźnił (do jutra?) publikację swojego raportu...

Pełne uzależnienie

Domyślnie

A RG nadal nie opublikował werdyktu:
    http://www.robgalbraith.com/bins/con...id=7-8745-9180

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    A RG nadal nie opublikował werdyktu:
    http://www.robgalbraith.com/bins/con...id=7-8745-9180
    Może znowu kicha .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uzależniony Awatar MARANTZ
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Miałem przyjemność i zaszczyt potestować sobie krótko Nikona D3. Nawet tak krótki kontakt z tym aparatem dał mi prawo do wyciągnięcia pewnych wniosków. Aktualnie jest to moim zdaniem najlepszy aparat cyfrowy dla małego obrazka i Canon 1D Mark III odstaje od niego jak Polonez od Golfa.
    Nikon wypuścił rewelacyjną puchę i nawet nowy 1Ds nie jest w moich oczach dla niego konkurencją. Ja tylu pikseli nie potrzebuję.
    Wiadomość dla Oskarkowego... moim zdaniem D3 to niesamowity aparat "ślubny" i teraz po głowie chodzi mi zmiana systemu. Czekam jeszcze na moment kiedy będę mógł potestować nowy obiektyw Nikkor 24-70/2.8.
    Ból jest taki, że Nikon nie ma 35L i 135L. To temat do zimowych przemyśleń...
    FOTOINKWIZYTOR

Dopiero zaczyna Awatar air2air.net
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Mariusz, a mozesz swoja wypowiedz sprecyzowac? Kupilem wlasnie 1dIII i ciekawy jestem dlaczego zle zrobilem
    Sypnales posta z jakimis ogolnikami, na podstawie swoich subiektywnych odczuc.
    Jak napiszej konkretnie, to kazdy bedzie mogl sie za wlasnym rozumem wypowiedziec, czy D3 zmieni cos w jego pracy.
    Mariusz Adamski
    http://album.air2air.net
    http://air2air.net

"It's hard to soar with eagles when you're surrounded by turkeys"

Strona 125 z 203 PierwszyPierwszy ... 2575115123124125126127135175 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów