Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2028

Wątek: Canon EOS 1D Mark III

Widok wątkowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MARANTZ Zobacz posta
    Nie żartuję a sprawdzać sobie mogę do woli bo to bardzo dobry znajomy. Ale ja już robiłem zdjęcia Markiem III i wolę 5D ze względu na FF i lepszą jakość zdjęć. Tutaj dla mnie Mark jest gorszy i tyle. Z czasem kupię tego Marka, ale do fotoreporterki i spottingu zamiast 20 czy 40D. Teraz musiałbym się pozbyć Canona 5D a tego nigdy nie zrobię (tzn. wymienię go na wersję Mk.II jeżeli AF poprawią), w to miejsce wolę nabyć wymarzone 70-200/2.8 IS L, baaardzo mi go brakuje.

Co do przestrzeleń to Canon już to oficjalnie potwierdził, problemy są.
    to przeczytaj w takim razie swoją wypowiedź i nie wprowadzaj ludzi w błąd. Jesteś wielbicielem 5D i nie miałeś nawet zamiaru kupować marka, a z Twojej wypowiedzi wynikało, że ten AF wrrrrr...
    irytuje mnie bicie piany wokół czegoś, czym nawet nie jest się zainteresowanym

Co do przestrzeleń, to wiem, ale u nas chyba nikt z tym do tej pory nie miał problemów.
    Jeśli ktoś miał, to niech napisze.
    Fajnie, ja sobie sprawdzę aparat, ale nie natrafiłem jeszcze na taką sytuację, gdzie AF by mi się nie sprawdził
    Ostatnio edytowane przez Krzysztof Bieliński ; 02-11-2007 o 23:12
    Zabawki: Canon 5D MkII |Canon 1D Mk III | Canon 70-200/2,8L | Canon 300/4L IS | Canon 16-35/2,8L | Canon 50/1,4 | Canon 85/1,8 i inne
    Strona: www.fotografiateatralna.pl

Uprawnienia umieszczania postów