Strona 113 z 203 PierwszyPierwszy ... 1363103111112113114115123163 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 121 do 1 130 z 2028

Wątek: Canon EOS 1D Mark III

Uzależniony Awatar towersivy
    Miasto
    WLKP-Krotoszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Wiesz w porównaniu do 1D to wiele rzeczy jest bez porównania - pod warunkiem wszakże, że np. w takim 1D mkIII to działa .
    Póki co thrillera pt. "Problemy z AF w Marku Trzecim" ciąg dalszy: http://www.robgalbraith.com/bins/mul...8740-9068-9134.
    Hehe :Smile:

Może mam szczęście ale u mnie wszystko chodzi kapitalnie od zdjęcia pojedynczego po servo w tandemie z karabinem maszynowym. Ale tak całkiem serio to puszka jest diabelnie dokładna, liczba przestrzałów na 85 zrównała się prawie do 0 i na tym mi głownie zależało i w 5D(niedokładność) głównie to mnie bolało, to samo z 50/1.2

Pzdr.

Uzależniony Awatar MARANTZ
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

O problemie coś w normalnym języku...
    http://www.fotopolis.pl/index.php?n=6523
    FOTOINKWIZYTOR

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nevetny Zobacz posta
    tutaj macie informację z jednego z polskich portali:

http://www.fotoclub.pl/canon/canon-w...-brytanii.html

pozdrawiam
    No i 'świeże' informacje o Ds'ie mk III:
    http://www.fotoclub.pl/canon/wieze-i...-mark-iii.html (fotka)

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zielony Zobacz posta
    No i 'świeże' informacje o Ds'ie mk III:
    http://www.fotoclub.pl/canon/wieze-i...-mark-iii.html (fotka)
    Tiaaa to świadczy o niebywałej wręcz rzetelności tego portalu .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie 1D Mark III

co to znaczy że zakupione wcześniej aparaty nie będą wymieniane na nowe wolne od wad,lub zwrot kasy.Widze że canon stoi ponad prawem.Sprzedali mi sprzęt niezgodny z umową itd....Konsument też ma swoje prawa!!!
    eos 1D Mark III|EF-24-70 f2.8L|EF-70-200 f2.8L is|EF-300is f4L|EF 50 f1.8|Lampa 580 EXII

Bywalec Awatar Ted
    Miasto
    Nowy Targ

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michu200 Zobacz posta
    co to znaczy że zakupione wcześniej aparaty nie będą wymieniane na nowe wolne od wad,lub zwrot kasy.Widze że canon stoi ponad prawem.Sprzedali mi sprzęt niezgodny z umową itd....Konsument też ma swoje prawa!!!
    podejrzewam, ze nie canon tylko sprzedawca. A to sprzedawca odpowiada za niezgodność towaru z umową (tylko jeśli kupowałeś na osobę fizyczna). Poza tym zdaje się ze maja prawo usunąć przyczynę niezgodności, a nie muszą od razu wymieniać. Ale to musisz sobie sprawdzić.

Domyślnie

Dość jasno i klarownie piszą że nie nie zamierzają aparatów wymieniać z jedynie poddać je naprawie.
    Zastanawiam się czy taka informacja została wysłana do wszystkich dystrybutorów na świecie czy tylko do UK?
    Na oficjalnych stronach nie ma tej informacji. Czyżby najwięcej wadliwych modeli trafiło do UK?
    Canon 5D, 17-40 4L, 70-200 2,8L, 85 1,8

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Bez wątpienia - i Canon zrobi tylko to, co z tych praw wynika. Na przykład:

Cytat Zamieszczone przez ODZIO Zobacz posta
    Dość jasno i klarownie piszą że nie nie zamierzają aparatów wymieniać z jedynie poddać je naprawie.
    Zastanawiam się czy taka informacja została wysłana do wszystkich dystrybutorów na świecie czy tylko do UK?
    Na oficjalnych stronach nie ma tej informacji. Czyżby najwięcej wadliwych modeli trafiło do UK?
    Ponoć w UK prawo konsumenckie jest jednym z najbardziej rozbudowanych (podobnie jest w Norwegii). I też w tych krajach aparat kosztuje sporo więcej nawet niż w Polsce (innymi słowy - za prawa konsumenckie płaci konsument).
    EOS - conditio sine Kwanon...

Pełne uzależnienie Awatar Pikczer
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez towersivy Zobacz posta
    Ale tak całkiem serio to puszka jest diabelnie dokładna, liczba przestrzałów na 85 zrównała się prawie do 0 i na tym mi głownie zależało i w 5D(niedokładność) głównie to mnie bolało, to samo z 50/1.2
    Chcesz powiedziec, ze na 5D takie stalki jak 50L czy 85L chodza srednio (czyt. AF niedokladny)?

Pełne uzależnienie Awatar ripek

Domyślnie

A gdzie w specyfikacji masz ze strzela w SERVO 100/100?
    Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Strona 113 z 203 PierwszyPierwszy ... 1363103111112113114115123163 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów