ej, dobra, koniec joke'ów, bo mi się aparat obrazi i przestanie zdjęcia robić![]()
Zabawki: Canon 5D MkII |Canon 1D Mk III | Canon 70-200/2,8L | Canon 300/4L IS | Canon 16-35/2,8L | Canon 50/1,4 | Canon 85/1,8 i inne
Strona: www.fotografiateatralna.pl
Wlasnie o mnie pisal Bahrd , mam ov1005 a numer seryjny 546xxx nie pamietam calego a nie chce mi sie sprawdzac
kupiony 22.10.07
Teraz - po wyborach - już ponoć "nie staną u drzwi"...
Lepiej nie "zabytkuj go" - bo żeby zmienić obiektyw będziesz musiał mieć każdorazowo zgodę jakiegoś kuratora...
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Jasne - ponoć "komputery jeszcze nie wiedzą, ale już czują"...
Ostatnio edytowane przez Bahrd ; 25-10-2007 o 21:20 Powód: Automerged Doublepost
EOS - conditio sine Kwanon...
Rozumiem że świeżo upieczone w fabryce aparaty nie mają problemów z autofocusem?
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
moj byl testowany w warunkach bojowych na razie tylko raz, po zrobieniu ok. 1200 zdjec, mysle ze nie. Ale pewny bede po 2 i 3 razie![]()
Tak przynajmniej mówił Canon ustami Chucka Westfalla w rozmowie z "kierownikiem zamieszania":
"- Canon is not suspending shipments of the camera; reading between the lines, this is probably because recently-manufactured bodies already contain the sub-mirror fix."
Jeśli więc kogoś irytuje (i słusznie), że piszę chyba/ponoć, to ja tylko staram się wiernie przekazać![]()
EOS - conditio sine Kwanon...
A używał ktoś mk3'ki z 85/1.2IIL ?
Mam to szkiełko i zastanawiam się nad markiem bo 30d ma zdecydowanie za mało skuteczny AF do tego szkła.
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
"Kierownik zamieszania" na swojej głównej stronie w newsach pisze, że to już oficjalne. Tyle że Canon wciąż milczy. Na stronch Canona nic nie ma :-|.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner