A nie dodają tej instrukcji w wersji papierowej do body?
A nie dodają tej instrukcji w wersji papierowej do body?
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
No dobra :-) Skupmy się na zdaniu "zakupionego w Polsce"![]()
Chodzi mi głównie o to, dlaczego nie ma polskiej instrukcji na płycie CD, skoro jest polskie menu w tym body ?
Wychodzi na to że Canonowi łatwiej było zrobić polskie menu w body, niż wydać je później na płytce w formacie PDF.
Ostatnio edytowane przez Nemeo ; 09-10-2007 o 16:52
Ja swojej płytki jeszcze nie zobaczyłem. Biorąc pod uwagę fakt iż od razu w sieci dostępna była angielska instrukcja w PDFie można przypuszczać że Canon nie zdążył z tłumaczeniem na niektóre języki.
Canon 1D MarkIII i kilku ulubieńców: 400/2.8 IS + 135/2.0 + 35/1.4 + ...
No więc ponoć jednak prawdopodobnie wiele wskazuje na możliwość, że fimware nie pomoże, bo problem leży w sprzęcie: http://forums.dpreview.com/forums/re...hread=25251582
EOS - conditio sine Kwanon...
Jeśli to prawda to bardzo dobrze. Wreszcie się skończy ten dość żałosny spektakl.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner