Strona 100 z 203 PierwszyPierwszy ... 50909899100101102110150200 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 991 do 1 000 z 2028

Wątek: Canon EOS 1D Mark III

Uzależniony Awatar Avadra_K
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    A nowy Ds III będzie miał nawet polskie menu. I ja się pytam: czy opłacało się to robić dla tych 5 potencjalnych użytkowników?
    Uśmiałem się do łez

Domyślnie

A nowy Ds III będzie miał nawet polskie menu. I ja się pytam: czy opłacało się to robić dla tych 5 potencjalnych użytkowników?
    Nie, Jarek, polskie menu jest tez w 1DMkIII, nie ma tylko CD z oprogramowaniem. A swoją drogą to zabawne, ze ciagle jest tego tak malo, a jak tak dalej pojdzie, to zdaza wyrzucic nowe 5D i Canon sam zje jedno ze swoich dziel. Juz teraz nikon czesc ludzi odciagnie tym D3. No, moze teraz to nienajlepsze slowo, bo pewnie z pol roku trzeba bedzie zaczekac. Ale wtedy bedzie juz pewnie Nka MarkaIII...
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    za kilka lat 1DMkIII bedzie chodzil za duze pieniadze jako special edition, exclusiv, w sumie tylko 10 egzemplarzy w Polsce, jesli w ogole tyle bedzie. :cool:
    Ostatnio edytowane przez Krzysztof Bieliński ; 24-08-2007 o 12:36 Powód: Automerged Doublepost
    Zabawki: Canon 5D MkII |Canon 1D Mk III | Canon 70-200/2,8L | Canon 300/4L IS | Canon 16-35/2,8L | Canon 50/1,4 | Canon 85/1,8 i inne
    Strona: www.fotografiateatralna.pl

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krzysztof Bieliński Zobacz posta
    Nie, Jarek, polskie menu jest tez w 1DMkIII, nie ma tylko CD z oprogramowaniem.
    Jak dowiedzialem sie od Sailora z zaprzyjaznionego forum to w Polsce sprzedano 3 (slownie trzy) sztuki 1dMkIII ... czy warto dawac polskie menu dla 3 osob ?

P.S. Acha nie dowiedzialem sie skad on ma takie dane bo Kaleid watek zamknal.
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez McKane Zobacz posta
    Jak dowiedzialem sie od Sailora z zaprzyjaznionego forum to w Polsce sprzedano 3 (slownie trzy) sztuki 1dMkIII ... czy warto dawac polskie menu dla 3 osob ?

Jak zresztą wszystkie o canonie. Chłop ma wyraźną alergię .
    Wylewałem już krokodyle łzy na ten temat w innym wątku: http://canon-board.info/showpost.php...&postcount=352 .
    Co do menu to miło że jest po polskiemu.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TOPOL Zobacz posta
    1D MK III też ma polskie menu
    I dwóch użytkowników
    Jarek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez McKane Zobacz posta

Na forum jest trzech, ma sven, ma ligud, mam i ja :rolleyes:
    marka trzy nowego kazdy z nas ma

hmm, poniosło mnie
    Ostatnio edytowane przez Krzysztof Bieliński ; 24-08-2007 o 13:49
    Zabawki: Canon 5D MkII |Canon 1D Mk III | Canon 70-200/2,8L | Canon 300/4L IS | Canon 16-35/2,8L | Canon 50/1,4 | Canon 85/1,8 i inne
    Strona: www.fotografiateatralna.pl

sv
    Guest

Domyślnie

I dwóch użytkowników
    czuję się wyróżniony :-)

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sven Zobacz posta
    czuję się wyróżniony :-)
    Krzysiek pewnie też.
    Tylko co tu się chwalić, że macie popsute aparaty

BTW, gdzie ta wyprzedaż starych, zużytych, przestarzałych technologicznie DsII? Bo kupiłbym jednego na miejsce jednej 5tki...
    Jarek

sv
    Guest

Domyślnie

Krzysiek pewnie też.
    Tylko co tu się chwalić, że macie popsute aparaty

BTW, gdzie ta wyprzedaż starych, zużytych, przestarzałych technologicznie DsII? Bo kupiłbym jednego na miejsce jednej 5tki...

jak tak dalej pójdzie, to niedługo zdążę zużyć ten zepsuty aparat :-) zrobiłem już 18.000 fotek i af u mnie działa. nawet nie mam podstawy, żeby odesłać tego złoma canonowi i wymienić na 1ds mk III :-)

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sven Zobacz posta
    jak tak dalej pójdzie, to niedługo zdążę zużyć ten zepsuty aparat :-) zrobiłem już 18.000 fotek i af u mnie działa. nawet nie mam podstawy, żeby odesłać tego złoma canonowi i wymienić na 1ds mk III :-)
    Nie znasz sie Na forum nikona zepsuty AF w 1dmkIII jest faktem i tam sie rynek omawia bez tego modelu bo nie zostal naprawiony jeszcze

Napisalem tez ze 3 uzytkownikow z tym aparatem to jest tylko na CB no ale niestety nie otrzymalem odpowiedzi w zwiazku z zamknieciem watku. Acha tenze sam uzytkownik twierdzi ze 1dsMkII sprzedawal sie sporadycznie i ze to sa dane ktore z latwoscia znajde na necie. Niestety cienas ze mnie straszny bo nie znalazlem zadnych liczbowych wykresow wskazujacych na te prawidlowosc. Ponadro 1dsMkIII nikt nie kupi bo jak juz mialby wydac tyle kasy to wszedlby w MF. To tyle nowosci z forum nikona od uzytkownika Sailor
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Strona 100 z 203 PierwszyPierwszy ... 50909899100101102110150200 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów