wiadomo cos kiedy bedzie wieksza dostawa do PL tego sprzętu? sklepy z allegro pisza ze srednio za miesiac cos sie ruszy.
wiadomo cos kiedy bedzie wieksza dostawa do PL tego sprzętu? sklepy z allegro pisza ze srednio za miesiac cos sie ruszy.
Myślę, że w tej sytuacji kupię raczej 50/1.8 i będę robił takie zdjęcia...
Ostatnio edytowane przez Bahrd ; 13-07-2007 o 22:23
EOS - conditio sine Kwanon...
A ja widziałem Japończyka, który z Markiem3 i (chyba) 500/4.5L nie-IS używał... starego, manualnego światłomierza![]()
sam używam światłomierza marki sviedrlovsk (świerdłowsk) z moją piątka D czasem... ot takie zboczenie
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
Canon ma tak porąbany pomiar światła, że mnie to akurat nie dziwi. Sam często mam na to ochotę.
FOTOINKWIZYTOR
Tylko jest drobny problem z "czułością" matryc względem światłomierza - bez kalibracji bywa ciężko...
Zna ktoś może WIARYGODNE przyczyny dla których zmiotło marka III ze sklepów Niemiec i Polski? Pierwsza plota jest taka, że Canon wstrzymał dostawy do sklepów zanim nie upora się z problemem AF (powtarzam - plota z innych for, nie sugeruję, że Ci co już go mają posiadają schrzaniony AF w AI SERVO) a druga taka, że jest na niego tak duże zapotrzebowanie, że znika od razu. A ja sam nie wiem jaka jest prawda...
Mozna chyba tylko gdybac. A moje gdybanie: prawda jak zwykle lezy posrodku. Choc te wielotysieczne kolejki w USA moga cos bardziej praktycznego sugerowac.
Przeklikales np te sklepy? http://www.nokaut.pl/aparaty-cyfrowe...-mark-iii.html
Niektore twierdza 'dostawa kurierem 1 dzien' ale szczerze watpie![]()