Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2028

Wątek: Canon EOS 1D Mark III

Widok wątkowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    Jak ktoś wcześniej wygrzebał z nowego marka w sieci, to były krzyki, co za beznadziejni onaniści kupują i że zdjęć nie potrafią robić. Ja tam się chłopakom nie dziwię, że siedzą cicho, bo domyślam się, żę zawsze znajdą się najmądrzejsi i zjadą nawet za dobre chęci.
    zdjęcia faktycznie były już dawno, poza tym każdy szuka w sprzęcie innych rzeczy, mnie przykładowe zdjęcia zupełnie nie interesują, bo nie zamierzam się doszukiwać, czy i od którego aparatu ma większe szumy i w jakim stopniu. Widzę, że mogę nawet pracować czasem na 6400 ISO i będzie ok. W teatrach będę mógł z całkiem dobrą jakością obrazu zatrzymywać ruch nawet w najtrudniejszych sytuacjach oświetleniowych, które zdarzają się coraz częściej u ciekawszych reżyserów świateł, o ile będę miał potrzebę zatrzymać ruch i pokazać rzeźbę. Już wiem, że gdybym miał ten aparat kilka miesięcy wcześniej, zrobiłbym o niebo lepsze zdjęcia w kilku sytuacjach. Dlatego kredyt nie gra roli. Wiem już, że aparat mógłby kosztować 30 albo 50tys. i też pewnie bym kupił. Zastanowiłem się przez chwilę, kiedy dostałem gotówkę do ręki, co mógłbym innego z nią zrobić, ale moja dziewczyna bardzo szybko mi wyjaśniła "przestań, kupujesz aparat, nie myśl o samochodzie".
    Tymczasem kilka zdjęć dla nikoniarzy Niech się cieszą, że zaszumione.

dwa ostatnie to cropy 100%

druga sprawa, to mam mały problem z kartą, dokupiłem wczoraj sandiska 4GBIII i po wyjęciu karty i włożeniu z powrotem do aparatu nie widzi zdjęć, z Pretec'iem nie mam tego problemu. Może to problem karty, sprawdzę to samo na starym aparacie.
    Ostatnio edytowane przez Krzysztof Bieliński ; 25-05-2007 o 16:36
    Zabawki: Canon 5D MkII |Canon 1D Mk III | Canon 70-200/2,8L | Canon 300/4L IS | Canon 16-35/2,8L | Canon 50/1,4 | Canon 85/1,8 i inne
    Strona: www.fotografiateatralna.pl

Uprawnienia umieszczania postów