Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2028

Wątek: Canon EOS 1D Mark III

Widok wątkowy

Coś już napisał Awatar eko-mar

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Jesteś chyba zbyt surowy w tej ocenie . Live View + oprogramowanie jakie zapodali do niego w zakresie do, którego został stworzony jest IMHO bardzo dobrym rozwiązaniem .
    Albo nie doczytałem sie jeszcze, albo przeoczyłem....czy po zadziałaniu AF i przyblokowaniu jest możliwość bez wchodzenia głębiej w menu przejść na podgląd ?
    To co napisałeś o sytuacji w Stanach jest bardzo ciekawe....myślałem, że tam sprzęt kupuje się od ręki...a jednak!!!

Dosyć ciekawa informacja:http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=20230
    Pozdrawiam
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez caravaggio Zobacz posta
    No tak, przepraszam. Rozumiem, ze ja nie czytam dokladnie postow, a ty zablysnales ;-) Nastepnym razem postaram sie napisac cos o nowym Olympusie z 48-megapixelowa matryca full frame, 20fps i 24-bitowym przetwornikiem. Moze wtedy zablysne tak, jak ty... bo przeciez niewazne, czy mowimy o sprzecie istniejacym, czy zmyslonym przez jakiegos pierwszego lepszego z brzegu Dyzia Marzyciela - wazne, zeby zablysnac ;-)
    Te bzdury, które umieściłeś, w odróżnieniu o d tych , o kórych mowa w zapodanym linku są rzeczywiście w swerze marzeń.
    Ostatnio edytowane przez eko-mar ; 03-03-2007 o 23:52 Powód: Automerged Doublepost
    Canon+Nikon+Manfrotto+Hama+Lowepro:smile: =15kg:sad:

Uprawnienia umieszczania postów