"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Chuck Westfall o 1D MkIII - wywiad (audio)
http://www.calumetphoto.com/promo/16...22607&a=EWAYUS
Poniżej cena: 4500$
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Po co Ci tu jakis hardware? Lustrem i reszta aparatu steruje soft, sensor AF juz jest. To kwestia dopisania podobnego warunku jaki wystepuje przy fotografowaniu z lampa. Aby puszka gdy zamyka migawke przed zrobieniem zdjecia opuscila lustro i dokonala w miedzyczasie pomiaru AF. Dalo sie zmierzyc e-ttl da sie i AF. Do tego kilka linijek z kwadracikami gdzie wystepuja czujniki.
Na aktualizacje softu to ja bym nie liczyl. Canon wybitnie tutaj przeciwny jest polityce Nikona, ktory daje sporo nowych funkcji w sofcie. W nowym modelu za to wprowadza to pewnie z wielkim hukiem.
...
Kapitan Wagner