Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2028

Wątek: Canon EOS 1D Mark III

Mieszany widok

Początki nałogu
    Miasto
    Wars i Sawa

Domyślnie

Jak widzę, Canonierzy zawiedzeni nowym sprzętem a na forum Nikona ludzie wpadli w rozpacz uświadamiając sobie, że Nikon nie ma im nic do zaoferowania ...

Zasłużeni Awatar czornyj
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Quadrifoglio Zobacz posta
    Jak widzę, Canonierzy zawiedzeni nowym sprzętem a na forum Nikona ludzie wpadli w rozpacz uświadamiając sobie, że Nikon nie ma im nic do zaoferowania ...
    Wypraszam sobie! Ja na przykład nie wpadłem w rozpacz, tylko w zachwyt. Czekam teraz na podobną zabawkę z bagnetem F i skłonny jestem sporo za nią zapłacić. Srał pies szumy - ale dynamika, ciągłość tonalna, czystość i intensywność barw na niskich ISO cholernie mi się podobają - tego właśnie się spodziewałem po 14-o bitowej głębii koloru.

Początki nałogu Awatar oszołom
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czornyj Zobacz posta
    Wypraszam sobie! Ja na przykład nie wpadłem w rozpacz, tylko w zachwyt. Czekam teraz na podobną zabawkę z bagnetem F i skłonny jestem sporo za nią zapłacić. Srał pies szumy - ale dynamika, ciągłość tonalna, czystość i intensywność barw na niskich ISO cholernie mi się podobają - tego właśnie się spodziewałem po 14-o bitowej głębii koloru.
    Tylko żeby znowu Nikon nie dał ciała jak z D2X. Mam nadzieję , że w końcu Nikon wyciągnie wnioski i zrobi coś wreszcie porządnego w seg. profi. Wszyscy na tym tylko zyskamy. Nic tak nie działa jak konkurencja. Miałem D2X i po zrobieniu paru koncertów oraz meczów z siatkówki o mało co nie wyrzuciłem go z najwyższego budynku w mieście. Trzymajmy za Nikona kciuki - wszyscy na tym zyskamy !!!
    Eos 1D Mark IV + maleńka szklarnia elek oraz jeden Zeiss:-D

Uprawnienia umieszczania postów