Cytat Zamieszczone przez snowboarder Zobacz posta
Chocbys nie wiem jak sie staral - Minolta, oops Sony budzi u mnie
tylko pusty smiech. Smutna historia swietnego systemu foto,
ktory przez Minolte zostal olany sikiem wzdluznym, ze tak nieladnie
powiem. Historia firmy z zapleczem zapalencow/fanatykow,
zreszta jestes przykladem, ze ci nadal istenieja (!), i potencjalem rozwoju
i istnienia co najmniej na rowni z C i N.
A nie poprzecznym . W pewnym momencie i to nie tak dawno na rynku luster amatorskich Minolta była numerem jeden - przed Canonem. Też się nie mogę nadziwić jak można było roztrwonić taki kapitał.
Teraz widzę że kto wie czy kolosalnym błędem sony nie było to że koniecznie chcieli dać swoją markę. Minolta to było coś i dziś by było dużo łatwiej sprzedać Minoltę A 100 z nadzieją na rozwój systemu nawet dla profi. Sony bynajmniej nie wszystkim się nadzwyczajnie kojarzy.

Cytat Zamieszczone przez gietrzy Zobacz posta
PDF z dnia premiery:

The retail price of the EOS-1D Mark III at introduction will be $3,999, the same price at
which the EOS-1D Mark II N debuted.

PDF z dzisiaj:

The retail price of the EOS-1D Mark III at introduction will be very similar to the price at
which the EOS-1D Mark II N debuted.

FAQ i wszystkie takie HWDC.

Marzenie o $4000 prysło?
Poczekaj zobaczymy. Z tego co poczytałem to cena startowa 1D MkII była większa niż 4000$ i stąd być może takie różnice. Myślę że tutaj potrzebna jest odrobina cierpliwości.
Po drugie całkowicie się zgadzam z Tobą, że potrzebny jest wątek typu co nowego, bo tutaj same offtopy lecą. I nie da się inaczej, bo dyskusja jest rzekłbym "całościowa" .

Cytat Zamieszczone przez marcinssdd Zobacz posta
Jakoś nie sądzę aby mój post tutaj długo poleżał ale mimo wszystko go napisałem a za OT przepraszam i zapewniam, że pisałem go w dobrej wierze.
Bądź dobrej myśli . Najwyżej zostanie wydzielony .
Acha i witamy Minoltowca czy Soniarza czy nie wiem jak to nazwać ale witamy .