Andrew, zauważ jaki procent wśród użytkowników 1D series potrzebuje 8 klatek (o 10 nie wspominam)?
Poważni ludzie z twojej strony globu piszą mi, że ograniczają Marka do 3 kl/s !!! by oszczędzić migawke. To im w zupełności wystarcza przy sporcie
Nie chodzi bynajmniej koszt jej wymiany tylko o czas i fakt, że może paść na meczu.
Daj Boże FF prędzej od Sony no ale jak Nikon wypuści to też będzie cool ;-)
Normalny człowiek myśli tak jak ty/my. W Canonie do głosu doszli marketingowcy wspomagani przez furę księgowych...
No właśnie ci pisze, że komuś może starczyć/może chcieć 1Ds3 z jego pełną klatką i tylko 4 kl/s oraz np. posiadany już 1D2N
Poczytaj ostatnie posty Pope'a. Dokładnie pisze kiedy zapadła decyzja o puszczeniu dwóch puszek zamiast jednej jedynki, ba, pisze nawet gdzie ta decyzja zapadła. IMHO za dużo pisze...
Podpytywałbyś się sukcesywnie swoich koleżków czy rzeczywiście plota o 1ds3 za $6000 jest coś warta, bo tylko to mi stoi na przeszkodzie w wyborze body
Jeśli to prawda to MSZ znaczyłoby tyle co FF od Sony za $5000-6000.
Acha, Pope potwierdził, że Canon zostaje w 24x36
edit: zapomniałem napisać nowy 1d3 przed lipcem 2005 wyglądał tak: FF, 16 MPx, 8 kl/s, reszta ta sama co z faktycznego 1D3 czyli ultra czyste zdjęcia powyżej 800.