Cytat Zamieszczone przez Kubaman Zobacz posta
przecież jedno drugiemu nie przeczy. Może jeszcze coś zaprezentują na PMA? Kto powiedział, że to koniec? A nawet jeśli nie, to w końcu do września niedaleko, na pewno w tym roku będą jeszcze dwie interesujące puszki, może trzy

(...)

EDIT: i tak BTW, jeśli mówimy o potrzebie FF, to nie mówimy o potrzebach amatorów
Zgadzam się. Mówimy o potrzebach pstrykaczy, uważających się (na wyrost zresztą) za zaawansowanych amatorów ;-) .

Cytat Zamieszczone przez Arek Piekarz Zobacz posta
Czy ktoś wie, czy w ubiegłych latach zdarzały się sytuacje, że Canon przed ważnymi imprezami anonsował jakieś produkty, a na samych imprezach pokazywał też inne po raz pierwszy? Domyślacie się, że chodzi mi o 40D ;-)
Cytat Zamieszczone przez Kubaman Zobacz posta
z tego co pamiętam to 20D został ogłoszony w końcówce sierpnia (byłem na wakacjach i obmyślałem kupno 10D więc pamiętam dobrze ) a później pod koniec września na targach Canon zaprezentował 1DsMk2. Wiec chyba teoretycznie istnieje taka szansa.
Teoretycznie tak. Ale przypadek, który opisujesz, miał miejsce w 2004 roku. Potem był 350D zaprezentowany na PMA, a później już prezentacja przed targami (5D i reszta zabawek, 30D, 1DmkIII) a na targach nihil novi.

A tak trochę OT; mój ból polega na tym, że teraz mam ostatni moment (finansowy) na zmianę (upgrade) później mam odbiór mieszkania no i ... studnia bez dna. A w "naszej firmie ja i ty" to moje "hobby i zabawki" jest, niestety droższe... Trochę nadziei wróciło mi z tymi "kitami" na XX-lecie C...