Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 22-02-2007 o 20:46
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
zawsze moze byc jeszcze nagrywanie filmów
chociaż te 10 fps to prawie jak film![]()
Tak sobie przeleciałem różne nasze narodowe fora (P, N, O, S) i prawdę powiedziawszy z żadnych rozwiązań nikt się raczej nie nabijał w temacie tej puszki. Trzeba bowiem szczerze powiedzieć: Canon w tym temacie wybitnie się spisał, puszka jest wykopana w kosmos.
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
CzłowiekZ i Kolekcjoner z calym szuacunkiem dla Was ale przeniescie sie do Pralni albo zmienicie sposob dyskusji
szczegolnie CzłowiekZ przegina...
Ostatnio edytowane przez 777 ; 22-02-2007 o 20:54
6D 30D 35 85 70-200 430EX
Pozdrawiam
No bo tu zawsze tak jest. Typowo polskie narzekanie. Jak Canon mógł wypuścić coś takiego i to za 4000 zielonych. Przecież to powinno być wszystko (i jeszcze więcej) już dawno w 4000D.
A o co Ty masz pretensję do mnie? Chyba coś nie doczytałeś.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Ale canon rownierz sie nie popisal i widac ze marketing wzial gore w paru punktach. Mimo ze z "live view" do lampy opuszczaja lustro do AF'a juz nie (drobna zmiana softu). Nadal trzeba kupowac durne wezyki po 140 dolarow i dzwigac zlom druciarski mimo ze w D200 dalo sie wbudowac time lapse (kolejna drobna zmiana w sofcie). Nadal nie ma uczciwego ograniczenia czasu w Av tylko na sztywno x-sync (kolejna drobna zmiana w sofcie)...
Takich rzeczy mozna by jeszcze troche wymienic.
Nie wiem gdzie oni robili te swoje ankiety dotyczace nowych funkcji, o ktorych wspominaja w pdf'ie, ale chyba w troche zbyt waskim i wyspecjalizowanym gronie fotografow uzywajacych poprzedniego modelu.
...
masz racje Kolekcjoner ze to CzłowiekZ powinien sie poporzadkowac regulaminowi ale Ty nie reaguj na jego obrazliwe posty i tyle
moze ktos z moderatorow zareaguje
6D 30D 35 85 70-200 430EX
Pozdrawiam