no właśnie miałem to podlinkować.
niestety, gościu nie potrafi robić zdjęć, więc nie ma jhak oceniać, bo fotki beznadziejne
no właśnie miałem to podlinkować.
niestety, gościu nie potrafi robić zdjęć, więc nie ma jhak oceniać, bo fotki beznadziejne
No wlasnie zobaczylem i bylem w szoku - jak mozna tak zle pokazac tak dobry sprzet![]()
canon
Hehe komentarze wymiataja. No coz niektorzy kupuja najnowsze samochody coby sie pochwalic znajomym jadac na autostradzie 60km/h
Ktos widze napisal panu ze wolalby tansze body i troche ksiazek i kursow fotograficznych.. chyba ma racje.!
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
Kit z niuansamiobiecywali go na koniec kwietnia... kiedy naprawdę do mnie dojedzie bo się wscieknę
![]()
od wielu dni mówi się, ze w Polsce będzie dostępny pod koniec maja - czyli za dwa tygodnie, nie wiem skąd te nerwy..
I to należy dać pod rozwagę wszystkim oczekującym następcy 5d - white paper 1d mkIII pojawił się 22 lutego (mam jeszcze na dysku pierwszą wersję pdfa z ceną określoną na poziomie 3999$...lecą w kulki) ... mamy połowę maja i tylko zapowiedzi wejścia do sprzedaży - może (?) pod koniec miesiąca...
no w USA, jak widać właśnie się pojawił w sklepie
cena 4500$ to cena sklepu, skąd wiesz, że to Canon podniósł?
Kubaman no proszę... przecież o tym huczało na wszystkich forach foto w sieci- pierwsza wersja White Paper ("The retail price of the EOS-1D Mark III at introduction will be $3,999, the same price at which the EOS-1D Mark II N debuted") została usunięta już po kilku dniach - canon "przecenił" zainteresowanie nowym modelem i szybko zreflektował się, że może za niego zażądać więcej - druga wersja WP (z 09.03) ma już zapis: "The retail price of the EOS-1D Mark III at introduction will be very similar to the price at which the EOS-1D Mark II N debuted") ...taka subtelna różnica
Sugerujesz, że to sklepy narzucają 500$ marżę![]()
narzucają chyba sporo większą,
nie widziałem po prostu nigdzie, żeby to Canon ogłosił podwyżkę.
Uwaga, pierwsze zdjęcia z MkIII już poddane analizie pixelpeepingowej...
http://forums.dpreview.com/forums/re...ssage=23206648
blickwn