Strona 20 z 203 PierwszyPierwszy ... 1018192021223070120 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 191 do 200 z 2028

Wątek: Canon EOS 1D Mark III

Początki nałogu Awatar Arche121
    Miasto
    Trójmiasto

Domyślnie

nie wiem czy ktos juz to zamiescił-jesli nie to prosze popatrzec:
    http://1.upload.dailymotion.com/vide...os-1d-mark-iii

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KuchateK Zobacz posta
    Moze ten przedprodukcyjny to bylo FF 12mpix i stad zakaz wkladania kart?
    albo 4 mpix by taką serię wytrzymał

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Apropos nieprzekrecanego LCD ... nie wiem ktos tam pisal wczesniej (nie chce mi sie wracac zeby go zacytowac - lepiej dla niego) ze to bez sensu. Tak sie sklada ze miniaturowy Panasonic Fx01 ma takiego ficzera ze po przelaczeniu pewnej opcji zmienia sie obraz na wyswietlaczu tak ze przystosowuje sie ostrych katow patrzenia dzieki czemu bez odchylanego LCD mozna robic zdjecia znad glowy i wszystko widac jak na dloni.
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Uzależniony Awatar MARANTZ
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Ja mogę tylko napisać, że nowy Mark III to body moich marzeń
    FOTOINKWIZYTOR

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez McKane Zobacz posta
    Apropos nieprzekrecanego LCD ... nie wiem ktos tam pisal wczesniej (nie chce mi sie wracac zeby go zacytowac - lepiej dla niego) ze to bez sensu. Tak sie sklada ze miniaturowy Panasonic Fx01 ma takiego ficzera ze po przelaczeniu pewnej opcji zmienia sie obraz na wyswietlaczu tak ze przystosowuje sie ostrych katow patrzenia dzieki czemu bez odchylanego LCD mozna robic zdjecia znad glowy i wszystko widac jak na dloni.
    Nie pisałem że to bez sensu tylko odchylany wyświetlacz w takim body byłby jego słabym punktem. I pewnie dlatego go nie ma. Co nie zmienia faktu, że to byłoby przydatne rozwiązanie.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Nie pisałem że to bez sensu tylko odchylany wyświetlacz w takim body byłby jego słabym punktem. I pewnie dlatego go nie ma. Co nie zmienia faktu, że to byłoby przydatne rozwiązanie.
    Byloby to napewno dziwaczne rozwiazanie niepasujace do pancernego body. Co do przydatnosci to ficzer ze zmiana kata ogladania jest na tyle dobry ze smialo mozna powiedziec iz do tak rzadkich sytuacji jak strzelanie 1d z gory powinien w 100% wystarczyc (o ile w ogole jest cos takiego)
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Miasto
    Łódź

Domyślnie

Jeżeli mam być szczery, to takiej funkcji jak podgląd na wyświetlaczu już dawno myślałem w chwilach. kiedy w tłumie takie zdjęcia z góry musiałem pstrykać. Ale nigdy nie pomyślałem, że Canon coś takiego zrobi, brawo za wprowadzenie takiego bajeru.
    Jeszcze tylko auto-iso jak w Nikonie i już naprawdę nic więcej nie jest potrzebne.
    FOTOINKWIZYTOR

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Tak na prawdę to oni to Live View wprowadzili chyba dla tych "biedaków" co się schylają do wizjerów swoich aparatów stojących na murawie stadionu. A teraz sobie taki cłek podepnie to bezprzewodowo do laptopa i ma cały czas podgląd na bieżąco. Zresztą wyobraźcie sobie też sytuację jak może to rozwiązać wiele problemów paparazzi (w połączeniu z cichym trybem pracy). Raz celujesz np. na balkonik i idziesz sobie spokojnie i nawet z knajpy odpalasz serię kiedy trzeba.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Miasto
    Łódź

Domyślnie

Hmm.... paparazzi jak paparazzi, ja tutaj bardziej propaństwowe zastosowanie widzę... Muszę z odpowiednimi osobami ten bajer obgadać. A nuż do zakupu przekonam
    FOTOINKWIZYTOR

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Zresztą wyobraźcie sobie też sytuację jak może to rozwiązać wiele problemów paparazzi (w połączeniu z cichym trybem pracy). Raz celujesz np. na balkonik i idziesz sobie spokojnie i nawet z knajpy odpalasz serię kiedy trzeba.
    no i latwiej ukryc takie cos na drzewie czy gdziekowleik indziej i pykac fotki z ukrycia, swoja droga ciekawe ile takich 1d mIII bedzie paczkowalo za pare miesiecy na drzewach w hollywood w okolicach domow najwiekszych gwiazd ?
    EOS x2, sloik x5, blyskotki x6

Strona 20 z 203 PierwszyPierwszy ... 1018192021223070120 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów