Strona 89 z 203 PierwszyPierwszy ... 3979878889909199139189 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 881 do 890 z 2028

Wątek: Canon EOS 1D Mark III

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krakers Zobacz posta
    Interesuje mnie odwzorowanie koloru skóry czy ktos ma jakies sample , bo canon sobie z tym nie bardzo radzi powtarzalnosc wpoprawnym w odwzorowaniu to normalnie loteria
    Ani na 20D, ani tym bardziej na 5D nie spotkałem się z tym problemem. Może więc to nie Canon sobie nie radzi lecz niektórzy nie potrafią korzystać z narzędzi produkowanych przez Canona... Wszak nawet młotek jest narzędziem, które da się nieprawidłowo korzystać, więc co dopiero aparat fotograficzny. W sowoją drogą, to zdjęcia tej ślicznotki z linku kilka postów wyżej mówią same za siebie...

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Te problemy z kolorem skory to zdaje sie jedna z bajek dla wyznawcow Nikona
    ...

Początki nałogu Awatar Krakers
    Miasto
    Bartoszyce

Domyślnie

DZieki za sample jasne człowiek musi sie całe życie uczyć, teraz mi tylko czekać na IDs mark III, niestety pomimo ceny jaka bedzie klameczka zapadła
    1 Ds mark III 17-40L . 24-70L, 70-200 IS 2,8 , 85f1,2 II 580EXII

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TOPOL Zobacz posta
    Jak dla mnie może być .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    Canon sobie z tym świetnie radzi. Śledzę ten temat od modelu 10D, aż do tej pory nie było najmniejszych kłopotów. Co innego, gdy użytkownik nie potrafi posługiwać się zbyt zaawansowanym narzędziem, które ma do dyspozycji.
    Wiele razy spotkalem sie z podobnym zarzutem ale nie od strony Nikon-bias a kompakt bias. "Bo podobno lustrzanki cyfrowe Canona nie radza sobie z kolorami, szczegolnie skora no i z ostroscia a z kompaktow to takie ladne, z poprawnymi kolorami i ostre zdjecia wychodza" .
    Coz...chyba nigdy nie moglem sie powstrzymac przed brutalnie szczera odpowiedzia "to kup kompakta, ja nikogo na sile do lustrzanek nie przekonuje" .

Pełne uzależnienie Awatar Nemeo
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Wczoraj dowiedziałem się od jednego TIP-a, że Canon wycofał jakąś wadliwą serię Marków III, ciekawe o jaką wadę chodzi ?
    Ostatnio edytowane przez Nemeo ; 12-07-2007 o 12:54

Bywalec Awatar SAM
    Miasto
    Kamionek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeo Zobacz posta
    Wczoraj dowiedziałem się od jednego TIP-a, że Canon wycofał jakąś wadliwą serię Marków III, ciekawe o jaką wadę chodzi ?
    No nie żartuj, że nie wiesz, oczywiście chodzi o brak "powtarzalności w poprawnym odwzorowaniu koloru skóry". :rolleyes:

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

A zauważyliście, ile emocji wywołuje ta pucha? Wszyscy piszący dzielą sie na tych, którzy aparatu nie widzieli, ale go chcą oraz na tych, którzy go nie widzieli, ale wiedzą, ze jest kiepski.
    Aha, no i jest jeszcze dwóch zadowolonych użytkowników, którym pewnie puszeczki już się zdążyły zwrócić i teraz śmieją się w kułak z całej reszty.
    Jarek

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

A zauważyliście, ile emocji wywołuje ta pucha? Wszyscy piszący dzielą sie na tych, którzy aparatu nie widzieli, ale go chcą oraz na tych, którzy go nie widzieli, ale wiedzą, ze jest kiepski.
    (...).
    Super . Są jeszcze tacy co wiedzą, że jest kiepski ale i tak go chcą - oczywiście też go nie widzieli .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Aha, no i jest jeszcze dwóch zadowolonych użytkowników, którym pewnie puszeczki już się zdążyły zwrócić i teraz śmieją się w kułak z całej reszty.
    O przepraszam przepraszam Ja akurat zaliczam sie do grupy tych co marka III widzieli, pstrykali, nie znalazlem zadnych wad (wrecz przeciwnie) ale i tak go nie chce
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Strona 89 z 203 PierwszyPierwszy ... 3979878889909199139189 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów