"Das Objektiv ist zwar relativ neu, aber vor einer Woche aus 15 cm von der Rücksitzbank gefallen." 70-200 do super ostrych nie należy, a do tego ten jest po przejściach, i chyba to widać na zdjęciach...
Canon 1D MarkIII i kilku ulubieńców: 400/2.8 IS + 135/2.0 + 35/1.4 + ...
ligus, czy uwazasz, ze tak solidny objektyw po takim upadku moze byc przyczyna tych nieostrych zdjec? Wydawalo mi sie, ze takie konstrukcje sa dosyc trwale.
Uważam tylko że trzeba trafić na dobrą sztuke. Poza tym widać że (link 2) ktoś już przy nim majstrowal (FF/BF).
Canon 1D MarkIII i kilku ulubieńców: 400/2.8 IS + 135/2.0 + 35/1.4 + ...
pobawilem sie nowa zabawka w sklepie w hamburgu,zaskoczyla mnie cichsza ( w stosunku do mk II ) migawka.Dla fotografa przyrody istotna zmiana,pozdrawiam -nowy na forum
Regulamin pkt 8.
są dostępne w sklepie!
nie kupie nigdy tego Marka jeżeli mam robić takie foty:http://vomberge.de/dforum/DVB_3975.JPG
i nie chodzi mi o ostrość.
edit:sory za OT
Ostatnio edytowane przez schabu ; 17-06-2007 o 22:35
kupować marka do fotografii ślubnejraczej nie kupuj
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
W hamburgu jest jeden egz demonstracyjny,w sprzedazy jeszcze nie ma.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
to zdjecie jest zwyczajnie nieostre
Ostatnio edytowane przez grus444 ; 18-06-2007 o 06:43 Powód: Automerged Doublepost
Regulamin pkt 8.