boję się wyjąć z pudełka
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
ok. zgodnie z tradycją:
PIERWSZY!!!![]()
a tak właściwie, to jeden z dwóch pierwszych, bo w pierwszym rzucie przyszły dwa, drugi do Krakowa pojechał
Ostatnio edytowane przez Krzysztof Bieliński ; 23-05-2007 o 20:08 Powód: Automerged Doublepost
Zabawki: Canon 5D MkII |Canon 1D Mk III | Canon 70-200/2,8L | Canon 300/4L IS | Canon 16-35/2,8L | Canon 50/1,4 | Canon 85/1,8 i inne
Strona: www.fotografiateatralna.pl
też bez instrukcji i płyt, ale mają dojechać.
pierwsze spostrzeżenie mam zupełnie inne, w opcji live view jednak troszkę jakby dźwięczy migawka, ale i tak jest to chyba najdelikatniej brzmiąca lustrzanka. a o to mi chodziło najbardziej. myślałem, że migawka będzie może mniej słyszalna, ale i tak cudnie
ceglane ściany! tak, uwielbiam je wprost!![]()
Ostatnio edytowane przez Krzysztof Bieliński ; 23-05-2007 o 20:52
Zabawki: Canon 5D MkII |Canon 1D Mk III | Canon 70-200/2,8L | Canon 300/4L IS | Canon 16-35/2,8L | Canon 50/1,4 | Canon 85/1,8 i inne
Czas masz do jutra na przygotowanie expres relacji z posiadania sprzętu![]()
Wszyscy czekają na szczegóły łącznie ze zdjęciami![]()
"korpus niezbyt profi w rękach profi daje rezultaty bardziej profi niż korpus profi w rękach amatora, ale już korpus profi w rękach profi daje rezultaty bardziej profi niż korpus niezbyt profi w rękach profi"
Dwa pierwsze aparaty na Polskę były w fotoit, to, co na allegro się pojawiło. Aż mnie dziwi, że mogłem to kupić, bo wydawało mi się, że najpierw agencje itpd. Fotoit ma sprzęt najszybciej, w innych pytałem, ale okazuje się, jak powiedziała pani w jednym ze sklepów, że to "trudny temat", czyli, że będzie za kilka tygodni i są już kolejki...