Strona 50 z 203 PierwszyPierwszy ... 40484950515260100150 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 491 do 500 z 2028

Wątek: Canon EOS 1D Mark III

Zablokowany Awatar Driver

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeo Zobacz posta
    Ale zrobili test.

phi, też mi test. Co mi to daje ? Czy ja bede z tym kablem gonił w terenie.

Prawdziwy respect ( i szczerze powiem po zdjęciu - a przed przeczytaniem tekstu tak myślałem ) byłby jakby go gość puścił na glebe i nie zrobiłoby to na nim ( aparacie - nie gosciu ) żadnego wrazenia

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Driver Zobacz posta
    Prawdziwy respect ( i szczerze powiem po zdjęciu - a przed przeczytaniem tekstu tak myślałem ) byłby jakby go gość puścił na glebe i nie zrobiłoby to na nim ( aparacie - nie gosciu ) żadnego wrazenia
    pomyślałem dokładnie to samo

a tak wogóle to niezła produkcja postów tu idzie trzeba se chyba tą trójeczkę kupić bo dobra musi być
    może sobie ze 2 wezmę i jedną przy pasku za kabel se przyczepię

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wojtek Zobacz posta
    i to wcale nie jest taki najtańszy sklep. Tylko kiedy ON wreszcie będzie??
    Czekaj, to jeszcze drobne pół roku. A zdjęcia w tym czasie będą robili inni.
    Jeśli ktoś jeszczcze się łudzi, że taaakim aparatem to będzie robił najlepsze na świecie zdjęcia, to niniejszym chciałbym go wyprowadzić z błędu (i równowagi przy okazji)

Zresztą jak się domyślam, większość takich "wyczekujących" postów smarują Ci, którzy i tak tylko poślinią się po cichu przez szybkę, albo nie kupią sprzętu, bo "okleina nie równo umocowana na uchwycie", lub "ciche lustro zbyt głośne".
    Będzie jak z niedoszłymi klientami nowych porshe. Każdy powód będzie dobry, żeby powydziwiać i przy okazji się dowartościować. Bo przecież nie o robienie zdjęć tu chodzi.
    Jarek

Początki nałogu
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Zwróćcie uwagę, że MkIII wyszedł na pierwsze miejsce w najczęsciej "klikanych" aparatach na dpreview.
    A co w tym dziwnego? W końcu to nowinka. Mają klikać w dwuletniego PowerShota?

J

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    Czekaj, to jeszcze drobne pół roku. A zdjęcia w tym czasie będą robili inni.
    Jeśli ktoś jeszczcze się łudzi, że taaakim aparatem to będzie robił najlepsze na świecie zdjęcia, to niniejszym chciałbym go wyprowadzić z błędu (i równowagi przy okazji)

Zresztą jak się domyślam, większość takich "wyczekujących" postów smarują Ci, którzy i tak tylko poślinią się po cichu przez szybkę, albo nie kupią sprzętu, bo "okleina nie równo umocowana na uchwycie", lub "ciche lustro zbyt głośne".
    Będzie jak z niedoszłymi klientami nowych porshe. Każdy powód będzie dobry, żeby powydziwiać i przy okazji się dowartościować. Bo przecież nie o robienie zdjęć tu chodzi.
    Straszną frustracją nas tutaj karmisz. Więcej optymizmu wiosna idzie .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Coś już napisał

Domyślnie Canon EOS-1D Mark III

Canon EOS-1D Mark III - za jedyne 4495$ w USA.

Pełne uzależnienie Awatar Pikczer
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bananas Zobacz posta
    Canon EOS-1D Mark III - za jedyne 4495$ w USA.
    Warto dolaczyc sie do watku a nie zakladac nowy ;-)

Domyślnie Mark III - Cala para w gwizdek?

Byc moze jest to tylko dowcip zwiazany z prima a prilis. Czas pokaze, a tutaj link:http://photography-on-the.net/forum/...d.php?t=297569

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez trucker Zobacz posta
    Byc moze jest to tylko dowcip zwiazany z prima a prilis. Czas pokaze, a tutaj link:http://photography-on-the.net/forum/...d.php?t=297569
    Trzeba doczytać do końca i zobaczyć dlaczego wątek zamknięto

Janusz,
    Old enough to know better - but I do it anyway.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez trucker Zobacz posta
    Już widzę jak by się konkurenci cieszyli gdyby się taka wpadka Canonowi przydarzyła .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Strona 50 z 203 PierwszyPierwszy ... 40484950515260100150 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów