W piatek dzwonilem do lokalnego Calumet(US) z zapytaniem o MkIII, gosc poinformowal mnie ze spodziewaja sie tej puszki w maju - a cena to $4.5K i maja juz kolejeczke na 75 osob.![]()
W piatek dzwonilem do lokalnego Calumet(US) z zapytaniem o MkIII, gosc poinformowal mnie ze spodziewaja sie tej puszki w maju - a cena to $4.5K i maja juz kolejeczke na 75 osob.![]()
Zwróćcie uwagę, że MkIII wyszedł na pierwsze miejsce w najczęsciej "klikanych" aparatach na dpreview.
O tyle to ciekawe, że reszta to czysta "amatorszczyzna".Zamieszczone przez dpreview
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
w koncu wszystko co canona to najlepsze![]()
REBEL+KIT+BG-E1+Kingston 512 MB+SanDisk 1GB+statyw hama+czas pokaże :rolleyes:
Ale zrobili test.![]()
Cyt.:
Wytrzymałość aparatu została zaprezentowana na przykładzie podpiętego do niego kabla USB. Specjalnie zaprojektowane gniazda z blokadą, pozwalają na bezpieczne trzymanie aparatu nawet za kabel podpięty do korpusu, co widać na zdjęciu.
Kto wpuscil tam tego nikoniarza?![]()
Nikoniarze nie mogą się doczekać wypasionego Nikona, to przynajmiej niech sobie popatrzą na wypasionego Canona.
Odnośnie ceny 1D Mark III cena pięknie spada, niedawno było równe 16000 PLN a teraz 15 269 PLN, oby tak dalej.
http://www.foto-raj.pl/index.php?op=...nie=cena#tutaj
Ostatnio edytowane przez Nemeo ; 20-03-2007 o 16:41
A czekajcie sobie na 1 mk III, ja się nie doczekałem 5d mk II i kupiłem 5d mk I i jestem SUPER ZADOWOLONY !!!!!