Pokaż wyniki od 421 do 430 z 2028

Wątek: Canon EOS 1D Mark III

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PROF Zobacz posta
    W zadnym wypadku mnie nie uraziles, po prostu wyraziles swoja opinie, i w pewnym kontekscie sie z toba zgodze, lecz ja tu tez bralem pod uwage fakt tej ceny, nie ceny strike samej w sobie ale stosunku jakosc/cena. W przypadku AMD ten wspolczynnik jest duzo wyzszy a to za sprawa tego ze intel za duzo wyzsza cene wcale tak duzo wiecej w stosunku AMD nie oferuje. AMD jest mocniejszy w multimediach Intele w operacjach arytmetycznych zmiennoprzecinkowych. Swoja droga AMD za odpowiednia cene oferuje tez procesory w stylu FX. Ale co tam nie bede w tej kwestii juz spekulowal bo to OT a wnioski moga wyjsc takie same jak w przypadku porownywania Nikona i Canona.
    co za ..brednie to miało coś na rzeczy ale ...2 lata temu

w tej chwili AMD może kupic tylko ktoś kto nie przemyśli tematu

współczynnik jakości do ceny hmmm mamy core2duo w którym najsłabszy z rodziny (266 E6300) kosztuje coś powiedzmy koło 750 pln i może śmiało startować w konkurencji z wszelkiej maści najlepszymi prockami AMD x2 nawet tymi najsilniejszymi (a jak się go odpowiednio ustawi to zostawia w tyle wszystko i to o 2 długości)

procki AMD które mogą jako tako konkurować z C2D kosztują 2x drożej niż E6400 !!!

zresztą widać to w naszym PS teście który amd w tej chwili "zrobi" 10-7 s
    odpowiedź : żaden !!! a intel co quad core dla masowego rynku puka do drzwi .... przeciętny wynik dla amdX2 wynosi 20-25s!!!!

gdzie ta przewga w owych multimediach ?!?! otworzyłem sobie sisoft sandra multimedia benchmark a tam na 10!!! sic pierwszych pozycjach C2D a pierwszy AMD FX 62 CD jest ok 40% słabszy !!! a kosztuje kilka razy więcej od np 6600 który go bije z kretesem !!!

Mam znajomą firmę komputerową o sporym obrocie wiadomości : AMD praktycznie staneło nikt tego nie kupuje chyba że kompletni oszołomi ...

soz bez urazy dla posiadaczy ( sam do nich się zaliczam choc kupowałem ok 2 lata temu kiedy to AMD 64 bylo best )
    Ostatnio edytowane przez popmart ; 05-03-2007 o 10:36

Uprawnienia umieszczania postów