Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2028

Wątek: Canon EOS 1D Mark III

Mieszany widok

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Na tym filmiku gość mówił o dostępie fotoedytora przez HTTP do karty w aparacie. No to mamy pierwszy dSRL, na który będą się włamywać

Chyba, że gość to źle wytłumaczył, bo minę miał niezbyt pewną siebie...

No i teraz widać jak na dłoni patent z uszczelnieniem połączenia 580 z III.

Tak sobie pomyslałem - jak wygląda to LiveView jak wykorzystuje się grip do kadru pionowego?
    Cytat Zamieszczone przez djtermoz Zobacz posta
    Ostrozni troche badzcie z ocena tych fotek. llosc sumu powala, to fakt, ale kazde z tych zdjec ma korekcje na plus czyli dostalo troche wiecej swiatla podczas naswietlania. Stad wyglada to tak jakby puszka szumiala mniej niz w rzeczywistosci szumi.
    Dobrze to widac porownujac szum na fotkach tablicy przy ISO6400 z korekcja +0.3 i +1.6.
    Hehe, ludzie z forum Nikona też to zauważyli.
    Ale mimo wszystko - i tak mi się podobają te zdjęcia...
    Ostatnio edytowane przez KMV10 ; 25-02-2007 o 20:25

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Przy prezentacji 1D mkIII na konferencji aparat został podłaczony do laptopa, a prowadzący zachwalał mozliwości operowania funcjami aparatu przez komputer i tu padł głos z sali - Ooo! kamera internetowa za 20 tys

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KMV10 Zobacz posta
    Tak sobie pomyslałem - jak wygląda to LiveView jak wykorzystuje się grip do kadru pionowego?
    Zgodnie z wyobraznia - pionowo. Matryca jest pionowo, LCD jest pionowo, wiec jak ma liveview wygladac?

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Zgodnie z wyobraznia - pionowo. Matryca jest pionowo, LCD jest pionowo, wiec jak ma liveview wygladac?
    A te wszystkie podpisy (czas, itd) mieszcza się na krótszym boku? Widziałeś to w trakcie prezentacji? [W mojej starej Pro1 napisy zostają tam gdzie były przy kadrze poziomym]
    Ostatnio edytowane przez KMV10 ; 26-02-2007 o 09:31

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KMV10 Zobacz posta
    A te wszystkie podpisy (czas, itd) mieszcza się na krótszym boku? Widziałeś to w trakcie prezentacji? [W mojej starej Pro1 napisy zostają tam gdzie były przy kadrze poziomym]
    Nie potwierdze na 100% bo juz skleroza wziela gore, a poza tym nie zwracalem na to uwagi, ale sa mozliwe dwie opcje:
    - nie ma zadnych napisow (to lustrzanka a nie Pro1, liveview jest tam specyficzne)
    - sa na dluzszym boku.
    Osobiscie stawialbym na pierwsza opcje.

Uprawnienia umieszczania postów