Pokaż wyniki od 311 do 320 z 2028

Wątek: Canon EOS 1D Mark III

Widok wątkowy

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez snowboarder Zobacz posta
    chyba jednak ciagle nie...

Mala ciekawostka - Getty planuje zakup 120-tu 1D MkIII
    Pol miliona dolarow z jednej agencji...
    Ładnie ale pewnie dostaną rabat . Pewnie jeszcze im dorzucą kilka szkiełek .
    Po za tym im się nie dziwię. Podejrzewam że inne agencje też odświeżą zawartość swoich magazynów .
    Cytat Zamieszczone przez KuchateK Zobacz posta
    Tak. Gdyby Canon dostal po zarobkach marketingowcy musieli by dawac wiecej. Widac to po Nikonie czy Pentaxie. Mimo, ze sa skazani na matryce od Sony i jakosc nie zawsze jest idealna to w elementach zaleznych od nich widac, ze puszki sa znacznie lepsze od tego co daje Canon i mozna wrecz rzec, ze przycmiewaja Canona opakowaniem.
    Z tą lepszością to IMHO mocno przesadzasz. Zależy od segmentu. Uchowaj Panie od takich rozwiązań jak np. pokrętła sterowania w Nikonie D70/D80/D200 dla mnie to niestety jest nie do strawienia. Także ja bym tak nie generalizował. Każda firma ma swoje rozwiązania i swoich zwolenników.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 25-02-2007 o 08:17
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów