Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2028

Wątek: Canon EOS 1D Mark III

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hellfire Zobacz posta
    bo zrobiłem jak na razie 1400 zdjęć i 6 razy mi cholera ostrzyć nie chciała (w tym raz się zdarzyło, że zauważyłem problem, chciałem powtórzyć ujęcie i ciągle nie łapała ostrości).
    Po tym jak moja 5Dmk2 przy dwóch seriach w servo za biegającymi dzieciakami trafiła jakieś 3-4 zdjęcia na 30, podjąłem decyzję o zakupie 1nki.

A Ty tutaj takie cyfry przytaczasz

a tak na poważnie, to współczuję, ja dopiero jestem przed pierwszymi testami i zdjęciami.

Przy okazji, napiszcie, bo gdzieś w tym wątku była informacja (z końca 2007) że canon poda sposób jak w "domowych" warunkach sprawdzić działanie dobiegaczki na tą nieszczęsną przypadłość. Wiadmo jak? Czy po prostu ma wyjść w praniu?
    Nie istnieją reguły opisujące dobrą fotografię, są tylko dobre fotografie. Ansel Adams

Początki nałogu Awatar Hellfire
    Miasto
    Koniaków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Arek_Gd Zobacz posta
    Po tym jak moja 5Dmk2 przy dwóch seriach w servo za biegającymi dzieciakami trafiła jakieś 3-4 zdjęcia na 30, podjąłem decyzję o zakupie 1nki.

A Ty tutaj takie cyfry przytaczasz

a tak na poważnie, to współczuję, ja dopiero jestem przed pierwszymi testami i zdjęciami.
    Z tym, że ja mam problem z One Shot. Wczoraj robiłem pani portret. Zdjęcie nieostre. Widocznie się pomyliłem. Powtórka. Znowu nie ostre. Ok, za mały kontrast, ostrzymy testowo na czarna opaskę na blond włosach. Nie da się nie trafić. Nie ostre. Chowamy jedynke do plecaka, wyciągamy pięćdzięsiątke. Klik. Ostre idealnie.

Uprawnienia umieszczania postów