Strona 185 z 203 PierwszyPierwszy ... 85135175183184185186187195 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 841 do 1 850 z 2028

Wątek: Canon EOS 1D Mark III

Pełne uzależnienie Awatar mgtan

Domyślnie

Kolego Oskarkowy, a od kiedy Canon nas słucha :-) po co implementować jakieś tam ISO, za dużo pracy.
    Canon 40D + BG-E2N => 5D MkII
    24-105 f/4 IS USM L + 50 f/1.4
    Speedlite 580EX II,SanDisk Extreme 8GB, Benro A-500EX + KB-1A...

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    Ja naprawdę chętnie pomogę, ale przyznaję, że się pogubiłem. O porównanie których puszek chodzi?
    Zresztą na tę chwilę mam tylko jeden aparat :-D
    W wolnej chwili jeśli można - 1Ds III i 5D II.
    EOS - conditio sine Kwanon...

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mgtan Zobacz posta
    Kolego Oskarkowy, a od kiedy Canon nas słucha :-) po co implementować jakieś tam ISO, za dużo pracy.
    Wiesz, ale to flagowy model. Gdyby się dało, to by zrobili.

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    W wolnej chwili jeśli można - 1Ds III i 5D II.
    Nie podejmuję się, nigdy nie miałem na długo DsIII a po dwóch sesjach i kliku dniach zabawy to ja guzik wiem o sprzęcie. Uczciwie mogę napisać tylko tyle, że powyżej 1600 to różnica w ISO jest odwrotnie proporcjonalna do wygody użytkowania.
    Jarek

Coś już napisał
    Miasto
    Londyn

Domyślnie

Faktycznie iso 1600 w Ds III jest słabe i na co dzien z niego nie korzystam, gdzie kolega który ma 5D2 do 3200 może jeszcze drukować odbitki. W tej kwesti musimy poczekać na nowego Ds IV.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Panowie przeceniacie Canona - digicV to dopiero za chwilę .

W kwestii matrycy to być może mnie już skleroza żre ale coś mi się kołacze, że właśnie chwalili się tym, iż matryca w piątce to nowa konstrukcja całkowicie przeprojektowana względem tej z Ds-a. Być może nie nagłaśniali tego zbyt mocno, no bo jak napisać że model trzykrotnie bodaj tańszy ma lepszy najważniejszy komponent od flagowca .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Coś już napisał Awatar gushman

Domyślnie

Kondeusz, podaj pliz jakiegoś lineczka do swojej strony albo miejsca gdzie można oglądać Twoje prace wykonane tymi aparatami. Możesz?
    Mój sprzęt: szara karta na smyczy | aluminiowa drabinka z dwoma stopniami | statywik na 11 cm | 2 filtry UV | pudełeczko ochronne na kartę pamięci | jedna karta pamięci | druga karta pamięci | trzecia karta świętej pamięci | pilot z antenką | dyfuzor | druga wersja dyskoteki 580 EX z doniczką na kwiaty lightsphere | musztardówka 50 mm 1.4 | jasny 24-70 | jasne i stabilne 70-200 z najdłuższą nazwą | 1 Duży Marek Trzeci.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gushman Zobacz posta
    Kondeusz, podaj pliz jakiegoś lineczka do swojej strony albo miejsca gdzie można oglądać Twoje prace wykonane tymi aparatami. Możesz?
    Strona jest w trakcie wykończeń technicznych, więc się jeszcze nie pochwalę. Ale generalnie co byś chciał zobaczyć?

Pełne uzależnienie Awatar mgtan

Domyślnie

zapewne twoje prace
    Canon 40D + BG-E2N => 5D MkII
    24-105 f/4 IS USM L + 50 f/1.4
    Speedlite 580EX II,SanDisk Extreme 8GB, Benro A-500EX + KB-1A...

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Jakby było na co patrzeć, to pewno bym nie pytał A tak wolę wiedzieć co mnie czeka :-P

Pełne uzależnienie Awatar Robson01
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Czy ktoś z Was ma może instrukcję PL do 1D Marka III i mógłby podesłać na forum lub na maila? Z góry dziękuję.
    Canon
    Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

Strona 185 z 203 PierwszyPierwszy ... 85135175183184185186187195 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów