Strona 16 z 203 PierwszyPierwszy ... 614151617182666116 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 2028

Wątek: Canon EOS 1D Mark III

Uzależniony
    Miasto
    Krosno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez caravaggio Zobacz posta
    Choc w sumie po zastanowieniu nie jest to zly pomysl. Skoro pod kazdym wzgledem chca byc naj, to jeszcze i to im zostalo to jedno - bycie najwiekszym posmiewiskiem w branzy fotograficznej po wprowadzeniu do profesjonalnego korpusu ficzera rodem z ixusa czy innego powershota
    a moim zdaniem nie bedzie posmiewiska poniewaz rozwiazanie to ma zalety
    a po 2 sadze ze konkurencja zamiast sie smiac to teraz ma duzy problem bo canon naprawde wprowadzil super aparat pro
    6D 30D 35 85 70-200 430EX

Pozdrawiam

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez CzłowiekZ Zobacz posta
    (...)

Zalatujesz burakiem na kilometr :neutral:
    Niestety ale to stwierdzenie nie świadczy o sile Twoich argumentów, a wręcz odwrotnie .
    IMO przeginasz.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 22-02-2007 o 20:46
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Początki nałogu
    Miasto
    warszawa

Domyślnie

zawsze moze byc jeszcze nagrywanie filmów

chociaż te 10 fps to prawie jak film

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez caravaggio Zobacz posta
    Choc w sumie po zastanowieniu nie jest to zly pomysl. Skoro pod kazdym wzgledem chca byc naj, to jeszcze i to im zostalo to jedno - bycie najwiekszym posmiewiskiem w branzy fotograficznej po wprowadzeniu do profesjonalnego korpusu ficzera rodem z ixusa czy innego powershota
    O, znaczy jednak się da?

Domyślnie

Tak sobie przeleciałem różne nasze narodowe fora (P, N, O, S) i prawdę powiedziawszy z żadnych rozwiązań nikt się raczej nie nabijał w temacie tej puszki. Trzeba bowiem szczerze powiedzieć: Canon w tym temacie wybitnie się spisał, puszka jest wykopana w kosmos.
    Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=

Uzależniony
    Miasto
    Krosno

Domyślnie

CzłowiekZ i Kolekcjoner z calym szuacunkiem dla Was ale przeniescie sie do Pralni albo zmienicie sposob dyskusji
    szczegolnie CzłowiekZ przegina...
    Ostatnio edytowane przez 777 ; 22-02-2007 o 20:54

Pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Co raz bardziej mi się to bydle podoba . sRaw piękna rzecz ile razy miałem problem że raw-y 8 Milionowe były za duże. Piękny prosty pomysł .
    Zaraz, taki zmniejszony raw przecież już nie potrzebowałby demozaikizacji i sprowadzałby się do bezstratnie skompresowanego 14-bitowego tiffa (no, analogu, tiff nie pozwala chyba na tyle bitów). Ale co istotne: nie zajmowałby mniej... Nie łapię tego...
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Michu (Pentax) Zobacz posta
    Tak sobie przeleciałem różne nasze narodowe fora (P, N, O, S) i prawdę powiedziawszy z żadnych rozwiązań nikt się raczej nie nabijał w temacie tej puszki. Trzeba bowiem szczerze powiedzieć: Canon w tym temacie wybitnie się spisał, puszka jest wykopana w kosmos.
    No bo tu zawsze tak jest. Typowo polskie narzekanie. Jak Canon mógł wypuścić coś takiego i to za 4000 zielonych. Przecież to powinno być wszystko (i jeszcze więcej) już dawno w 4000D .

Cytat Zamieszczone przez 777 Zobacz posta
    CzłowiekZ i Kolekcjoner z calym szuacunkiem dla Was ale przeniescie sie do Pralni albo zmienicie sposob dyskusji
    A o co Ty masz pretensję do mnie ? Chyba coś nie doczytałeś.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Ale canon rownierz sie nie popisal i widac ze marketing wzial gore w paru punktach. Mimo ze z "live view" do lampy opuszczaja lustro do AF'a juz nie (drobna zmiana softu). Nadal trzeba kupowac durne wezyki po 140 dolarow i dzwigac zlom druciarski mimo ze w D200 dalo sie wbudowac time lapse (kolejna drobna zmiana w sofcie). Nadal nie ma uczciwego ograniczenia czasu w Av tylko na sztywno x-sync (kolejna drobna zmiana w sofcie)...

Takich rzeczy mozna by jeszcze troche wymienic.

Nie wiem gdzie oni robili te swoje ankiety dotyczace nowych funkcji, o ktorych wspominaja w pdf'ie, ale chyba w troche zbyt waskim i wyspecjalizowanym gronie fotografow uzywajacych poprzedniego modelu.
    ...

Uzależniony
    Miasto
    Krosno

Domyślnie

masz racje Kolekcjoner ze to CzłowiekZ powinien sie poporzadkowac regulaminowi ale Ty nie reaguj na jego obrazliwe posty i tyle
    moze ktos z moderatorow zareaguje

Pozdrawiam

Strona 16 z 203 PierwszyPierwszy ... 614151617182666116 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów