Strona 161 z 170 PierwszyPierwszy ... 61111151159160161162163 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 601 do 1 610 z 2028

Wątek: Canon EOS 1D Mark III

Mieszany widok

Początki nałogu
    Miasto
    Ścinawa, Wrocław

Domyślnie

Naprawiał ktoś może niezawsze otwierajace sie drzwiczki od kart pamieci? Ciekawi mnie koszt tego i ile to trwa...

ps. z tego co sie zorientowalem to problem jest dosyc czesty, ale kazdy znajomy to olewa

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Andrus Zobacz posta
    Naprawiał ktoś może niezawsze otwierajace sie drzwiczki od kart pamieci? Ciekawi mnie koszt tego i ile to trwa...

ps. z tego co sie zorientowalem to problem jest dosyc czesty, ale kazdy znajomy to olewa
    Jak wpsominałem miałem kilka jedynek i nie miałem ww problemu. Napisz proszę co dokładnie jest problemem czy sam zamek czy zawiaski. Postaram się coś podpowiedzieć

Początki nałogu
    Miasto
    Ścinawa, Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mientowy Zobacz posta
    Jak wpsominałem miałem kilka jedynek i nie miałem ww problemu. Napisz proszę co dokładnie jest problemem czy sam zamek czy zawiaski. Postaram się coś podpowiedzieć
    wiem wiem mialem nawet od CIebie 1d2
    problem ogolnie w 1d3 niby tylko wystepuje

czasami probujac otworzyc tym dzyndzlem drzwiczki po prostu sie nie otwieraja, po uderzeniu 2 palcami w drzwiczki (ew. pare razy) wszystko wraca do normy (mozna otwierac wtedy ile razy sie chce bez problemow, a za 45min problem moze znowu wystapic)

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Andrus Zobacz posta
    wiem wiem mialem nawet od CIebie 1d2
    problem ogolnie w 1d3 niby tylko wystepuje

czasami probujac otworzyc tym dzyndzlem drzwiczki po prostu sie nie otwieraja, po uderzeniu 2 palcami w drzwiczki (ew. pare razy) wszystko wraca do normy (mozna otwierac wtedy ile razy sie chce bez problemow, a za 45min problem moze znowu wystapic)
    Wydaje mi się, że miałem w którymś mk2 akcje ale tam ewidentnie blokowała źle spasowana guma obok drzwiczek. Sprawdź czy to mechanika samego zamka nie łapie czy może właśnie guma trzyma wrotka.

Domyślnie

Koledzy za niedługi czas będę chciał kupić drugie body i czy Canon 1DmarII czy markIII jako uzupełnienie 5D. Różnica jest około 3tyś ,tą kwotę zainwestował bym w optykę.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lukasz5DmkI Zobacz posta
    Koledzy za niedługi czas będę chciał kupić drugie body i czy Canon 1DmarII czy markIII jako uzupełnienie 5D. Różnica jest około 3tyś ,tą kwotę zainwestował bym w optykę.
    Jak nie napiszesz gdzie chcesz robic jakie warunki i jakie przeznaczenie jets zdjec to co moge ci doradzic?

Domyślnie

Od czsau do czasu w Kościołach ale głównie w warunkach studyjnych lecz amatorsko

Pełne uzależnienie Awatar _igi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

W tym momencie wolałbym dozbierać do III. Znaleźć niezajechane II jest naprawdę trudno.
    5D4, 1D4, 1Ds3 + TS-E 17L, TS-E 24mk2L, 24L, 35L, 50L, 135L, 24-105L, 100-400L, + 6x manfrotto

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Nie do końca. II są dziś w śmiesznych cenach. Patrząc na to co kolega chce pstrykać chyba lepiej było by kupić np 1ds2.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mientowy Zobacz posta
    Nie do końca. II są dziś w śmiesznych cenach. Patrząc na to co kolega chce pstrykać chyba lepiej było by kupić np 1ds2.
    tez bym poszedł w 1dsmk2 bo to nadal super pucha
    pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....

Strona 161 z 170 PierwszyPierwszy ... 61111151159160161162163 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów