Strona 160 z 203 PierwszyPierwszy ... 60110150158159160161162170 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 591 do 1 600 z 2028

Wątek: Canon EOS 1D Mark III

Zablokowany
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Grzegorz Wo Zobacz posta
    Skoro karta w czytniku i Lumixie się nie obija - to chba MkIII do wymiany ?:grin:
    Pozdrawiam - miłej zabawy ..
    Ty to potrafisz pocieszyć człowieka...

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Nie wiem, czy to kwestia upału (ledwie 27˚C), czy czego innego, ale właśnie mi Marek z 24-105 zaczął klapać lustrem i wyświetlił Err 99.

Co prawda pomogło wyjęcie baterii na 5 minut, ale...
    EOS - conditio sine Kwanon...

Bywalec Awatar piotrusb
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Nie wiem, czy to kwestia upału (ledwie 27˚C), czy czego innego, ale właśnie mi Marek z 24-105 zaczął klapać lustrem i wyświetlił Err 99.
    nie chcę siać strachu, ale koledze DH (co prawda w 30d) podczas meczu siatkówki nagle aparat zaczął kłapać lustrem seriami i okazało się, że to migawka padła -_-

Ale jeśli wszystko działa, to może po prostu Mk zastrajkował, albo zobaczył ptaki i zaczął zachowywać się jak mój kot który dostaje białej gorączki jak widzi ptaki za oknem i wtedy kłapie dziobem jak oszalały

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piotrusb Zobacz posta
    (....) zobaczył ptaki i zaczął zachowywać się jak mój kot który dostaje białej gorączki jak widzi ptaki za oknem i wtedy kłapie dziobem jak oszalały
    To na pewno to....
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta

Co prawda pomogło wyjęcie baterii na 5 minut, ale...
    Tak. Przyznaję się. Ode mnie się to zaczęło i to ja zaraziłem forumowe Marki Errorem 99. Teraz mogę wyznać że jestem koniem trojańskim od konkurencji :P

A szczerze to zaczyna mi się to nie podobać, mój Marek jest w serwisie - jeżeli przyjedzie w stanie innym niż idealnym i choć raz strzeli Errorem 99, zacznę strzelać fochami w stosunku do tej firmy...:P

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    To na pewno to....
    Teraz jestem ciekaw, co odwali mój Marek, bo moje koty na widok ptaka na parapecie zwiewają do drugiego pokoju

To znaczy przepraszam, oczywiście biegną sprawdzić, czy z drugiej strony też ptak nie przyleciał.
    Jarek

Coś już napisał

Domyślnie

Mam pytanie: czy można się sugerować numerkiem na tylnym wyświetlaczu monochromatycznym (dot ilości zdjęć) w celu ustalenia przebiegu body? Czy jest inny sposób poza serwisem?

Od razu piszę o co chodzi. Oddałem marka do serwisu, po tym jak zdiagnozowałem ff/bf w puszce. Dosyć długo go nie było. Jakieś odsyłanie do centrali, bo nie byli w stanie tego zrobić czy coś w ten deseń. A teraz go dostaję i widzę, że z tyłu jest 9000 (zrobionych zdjęć?!) a ja zrobiłem ledwie 200. Staram się tłumić oburzenie, bo ciągle nie jestem pewien czy mam rację. Podpowiedzcie proszę.

Początki nałogu Awatar TOPOL
    Miasto
    Tarnów

Domyślnie

Pewnie na testach popstrykali kilka meczy na Euro... :-)
    --

Nie sugeruj się tym, to kwestia zmiany karty CF (SD).

FF/BF możesz ustawić programowo - nie mogłeś zbalansować na 0?

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

glupie pytanie... czy mark III nie ma mozliwosci regulacji BF/FF przez uzytkownika? Trzeba do serwisu dawac? Wydawalo mi sie ze podobnie jak NIkony D3 i 300 ma taka mozliwosc..
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Michaex Zobacz posta
    Mam pytanie: czy można się sugerować numerkiem na tylnym wyświetlaczu monochromatycznym (dot ilości zdjęć) w celu ustalenia przebiegu body? Czy jest inny sposób poza serwisem?

Od razu piszę o co chodzi. Oddałem marka do serwisu, po tym jak zdiagnozowałem ff/bf w puszce. Dosyć długo go nie było. Jakieś odsyłanie do centrali, bo nie byli w stanie tego zrobić czy coś w ten deseń. A teraz go dostaję i widzę, że z tyłu jest 9000 (zrobionych zdjęć?!) a ja zrobiłem ledwie 200. Staram się tłumić oburzenie, bo ciągle nie jestem pewien czy mam rację. Podpowiedzcie proszę.
    Nie masz racji.
    Sam przez to przechodziłem, objechałem ich standardowo a później przepraszałem. Ten licznik nie ma niczego wspólnego z tym od migawki, do którego i tak nota bene nie masz dostępu. Ten licznik możesz zmienić wkładając kartę z innego aparatu. Sam sprawdź.
    Jarek

Strona 160 z 203 PierwszyPierwszy ... 60110150158159160161162170 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów