Niedawno miałem wymieniany mirror box. Wszystko zasówa aż miło.
Niedawno miałem wymieniany mirror box. Wszystko zasówa aż miło.
kuzi4, dzięki za info
wszystko wskazuje że juz od czwartku będę smigał z jedynką
Powiedzcie, czy body przywiezione z USA też podlegają wymianie lustra, jak i np migawki gdy padnie przed gwarantowanym cyklem?
Pytam, bo co prawda kupuję body z numerem zaczynjącym się od 548xxx więc teoretycznie spoza póli 501001 do 546561, ale w sumie nic nie wiadomo.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
{edit}....ale w sumie nigdy nic nie wiadomo. No chyba że z lustem nic się nie działo pow 546xxx.
Ostatnio edytowane przez Arek_Gd ; 08-06-2010 o 19:17 Powód: Automerged Doublepost
Nie istnieją reguły opisujące dobrą fotografię, są tylko dobre fotografie. Ansel Adams
Z USA to owszem ale chyba tylko za kasę.
Generalnie serwis uznaje tylko gwarancje z UE.
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
Robson01, no nie strasz.
Mam 40D z USA w której kiedyś padła migawka przy 20tys i wyminili ją na Żytniej w ramach gwarantowanego przebiegu i nie interesowało ich z jakiej jest dystrybucji.
Zastanawiam się czy to samo tyczy się tego nieszczęsnego lustra w 1Dmk3, i czy w ogóle numery spoza póli podlegają darmowej wymianie "mirror box" o ile oczywiście takowe problemy występują jeszcze w tych body.
Nie istnieją reguły opisujące dobrą fotografię, są tylko dobre fotografie. Ansel Adams
To może najlepiej zasięgnąć informacji u źródła.
Generalnie na Żytniej nie uwzględniją gwarancji z USA.
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
Jutro zadzwonię na Żytnią to się dowiem i podzielę informacjami na forum
Ja jak dzwoniłem 2 miesiące temu czy mi wymienią migawkę w 1Ds2 z USA to powiedizeli, ze oczywiscie i ze za darmo. Tylko pytałem, migawka ma się dobrze.
Potwierdzam , wymiana migawki za free , nawet z USA.
A co do wymiany lustra gdyby coś nie grało to robią tylko i wyłącznie z wadliwej serii, więc mnie nie będzie dotyczyć.