Strona 143 z 203 PierwszyPierwszy ... 4393133141142143144145153193 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 421 do 1 430 z 2028

Wątek: Canon EOS 1D Mark III

Pełne uzależnienie Awatar Nemeo
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

To są zdjęcia zrobione Markiem, zaraz po naprawie na Żytniej.

Uzależniony
    Miasto
    Polska

Domyślnie

No ladne tylko robione nie u nas.
    A szklo jakie?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aqua Zobacz posta
    No ladne tylko robione nie u nas.
    A szklo jakie?
    cytacik
    Lens used are 600mm and 100-400L
    5d grippen
    17-40L 24-70L 70-200L 35L 85L 135L 580exII+danonek ...

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Dla cierpliwych serialu ciąg dalszy: http://www.robgalbraith.com/bins/mul...8740-9068-9299.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Dla cierpliwych serialu ciąg dalszy: http://www.robgalbraith.com/bins/mul...8740-9068-9299.
    Pora na kolejny Fix Knorra...
    Wprowadzając Mk IV raczej nie będą mogli liczyć (na) zbyt wielu "early adopters"...

PS
    A na DPR wydźwięk jest mniej więcej taki: "jeśli sądzisz, że twój Mk III jest w porządku, to znaczy, że słaby z ciebie fotograf i nie potrafisz 'push it to its limits'"
    EOS - conditio sine Kwanon...

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    (....)
    PS
    A na DPR wydźwięk jest mniej więcej taki: "jeśli sądzisz, że twój Mk III jest w porządku, to znaczy, że słaby z ciebie fotograf i nie potrafisz 'push it to its limits'"
    Być może potencjał jaki drzemie w tym układzie przerósł nawet oczekiwania inżynierów z C .

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    (....)
    Wprowadzając Mk IV raczej nie będą mogli liczyć (na) zbyt wielu "early adopters".(....)
    Wiesz to jest tak. Ostatnio wszyscy stwierdzili, że Canon dał d...i w ogóle został daleko z tyłu za konkurencją , a i tak puszki sprzedają się jak swieże bułeczki. Po drugie jak mark IV będzie FF to nie sądzę żeby mieli jakiekolwiek problemy ze zbytem .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Być może potencjał jaki drzemie w tym układzie przerósł nawet oczekiwania inżynierów z C .
    Tak sobie też myślę. Zwłaszcza, że Canon ogłaszając Mk III rok temu był bardzo "bullish": EOS Reborn i takie tam...

Wiesz to jest tak. Ostatnio wszyscy stwierdzili, że Canon dał d...i w ogóle został daleko z tyłu za konkurencją , a i tak puszki sprzedają się jak swieże bułeczki. Po drugie jak mark IV będzie FF to nie sądzę żeby mieli jakiekolwiek problemy ze zbytem .
    Na mnie niech nie liczą - ja już ciułam kapitał na Mk V
    EOS - conditio sine Kwanon...

marceli71
    Guest

Domyślnie

a i tak puszki sprzedają się jak swieże bułeczki.

Skąd wiesz że MIII sprzedaje się jak świeże bułeczki? Jakieś dane z Canon Polska?

Zablokowany

Domyślnie

Wystarczy, że ma znajomych użytkowników mkIII by wyrobić sobie osąd. ,,Bułeczki'' w przypadku body za 12k to jednak nie ta skala co wysyp zakupowy na 40d czy 400d...

marceli71
    Guest

Domyślnie

Ceny MIII cały czas idą na dół. Świeże bułeczki nie byłyby tak szybko przeceniane bo i po co? Skoro takie kutwy jak pstryk spuściły ceny o 1,5k i znajomy handlarz potwierdził obniżkę to znaczy że to trochę już czerstwe bułeczki.

Strona 143 z 203 PierwszyPierwszy ... 4393133141142143144145153193 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów