No ladne tylko robione nie u nas.
A szklo jakie?
Dla cierpliwychserialu ciąg dalszy: http://www.robgalbraith.com/bins/mul...8740-9068-9299.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Pora na kolejny Fix Knorra...
Wprowadzając Mk IV raczej nie będą mogli liczyć (na) zbyt wielu "early adopters"...
PS
A na DPR wydźwięk jest mniej więcej taki: "jeśli sądzisz, że twój Mk III jest w porządku, to znaczy, że słaby z ciebie fotograf i nie potrafisz 'push it to its limits'"![]()
EOS - conditio sine Kwanon...
Być może potencjał jaki drzemie w tym układzie przerósł nawet oczekiwania inżynierów z C.
Wiesz to jest tak. Ostatnio wszyscy stwierdzili, że Canon dał d...i w ogóle został daleko z tyłu za konkurencją, a i tak puszki sprzedają się jak swieże bułeczki. Po drugie jak mark IV będzie FF to nie sądzę żeby mieli jakiekolwiek problemy ze zbytem
.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
a i tak puszki sprzedają się jak swieże bułeczki.
Skąd wiesz że MIII sprzedaje się jak świeże bułeczki? Jakieś dane z Canon Polska?
Wystarczy, że ma znajomych użytkowników mkIII by wyrobić sobie osąd. ,,Bułeczki'' w przypadku body za 12k to jednak nie ta skala co wysyp zakupowy na 40d czy 400d...
Ceny MIII cały czas idą na dół. Świeże bułeczki nie byłyby tak szybko przeceniane bo i po co? Skoro takie kutwy jak pstryk spuściły ceny o 1,5k i znajomy handlarz potwierdził obniżkę to znaczy że to trochę już czerstwe bułeczki.