Hej,
Ja może tez bym sie wybrał, tylko boję się, żeby nie było za zimno, bo starszny zmarźluch ze mnie ;-)
Czy jest już ustalona godzina wyjazdu i ew. miejsce zbiórki?
Hej,
Ja może tez bym sie wybrał, tylko boję się, żeby nie było za zimno, bo starszny zmarźluch ze mnie ;-)
Czy jest już ustalona godzina wyjazdu i ew. miejsce zbiórki?
ja juz wiem - pas - jutro praca
ja chyba też pas , ale troszke z innego powodu - zimno
ale jeszcze na 100% nie wiem
A jak by to wyglądało organizacyjnie w szczegółach?
A nie można by tak za tydzień? Zawsze musicie trafić w tydzień kiedy mam zjazd![]()
Szkoła fotografowania National Geographic Peter K. Burian, Robert Caputo + Szkoła fotografowania. Krajobrazy Caputo Robert + Nowy podręcznik fotografii John Hedgecoe + Praktyczny kurs fotografii Łukasz Gaweł![]()
Jak zimno wam nie straszne i dalej jesteście zdecydowani na wyjazd to chętnie dołączę. Przypominam, że chwilowo jestem nie zmotoryzowany.![]()
Widzę, że niska temperatura powoduje spowolnienie ruchówNo cóż czyli nic z tego pleneru nie będzie a dokładniej pewnie nic w tym terminie.
Alternatywnie zarzucam inne miejsce i dzień: Lasek bielański, niedziela, 15.00.
EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.
Masz rację, Mac, ale koncepcja jest słuszna. Domyślam się, że nie zarzucamy jej definitywnie, tylko odkładamy na "lepsze czasy" (nieodległe, mam nadzieję). CHętnie bym odwiedził to muzeum, bo mimo iż bywam w Socho (tak mówią miejscowi) co najmniej raz w miesiącu, to jakoś do tej pory nie było okazji.
,