Tyle ze tobie jest sporo latwiej chodzic na mecze z racji wykonywanego zawodu, tak samo latwiej ze zdobyciem lepszego miejsca do focenia. A wyobraz sobie ze niektorzy pracuja/maja inne plany/nie maja chwilowo nawet paru zl na bilet by specjalnie isc na mecz.
Tak wiec prosilbym o nie poddawanie pod dyskusje argumentu "tylko nowe" akurat przez twoja osobe bo jestes zbyt subiektywny w takim momencie. Autor battla zaakceptowal i potwierdzil warunki wiec wg mnie EOT, bo zaraz zaczne wymagac "tylko z trybun bo tak to fotoreporterzy wygraja".
hehe przecież chodzi o zabawę a nie o walke na śmierć i życie :P wiadomo, że najsprawiedliwiej byłoby gdyby każdy wrzucił świeże foto jednak w ostateczności może być też archiwum (z zaznaczeniem "w ostateczności"). Mam nadzieję, że wszyscy rozumieją pojęcie zabawa i nikt nie będzie pod tym względem oszukiwał![]()
no i o to chodzi![]()
ja jesli pozwolicie moge wrzucic fotke z szuflandiniestety nie mam mozliwosci teraz zrobic takich zdjec wiec tylko w ten sposob. ALe za to moge wam obiecac ze i tak nie wygram battla
hyhy
obiecanki cacanki :P dopisuję do listy w takim razie
Mam takie pytanko, czy to zdjęcie musi być pojedyncze czy może zrobimy ich więcej, np. odbiór zagrywka atak blok (tak 3 do 4 zdjęć z różnych części meczu)?? Dajcie znać czy zgadzacie się na zmianę czy pozostajemy przy tym jednym...
30D+BG-E2; T12-24/4; T28-75/2,8; C70-200/4L; C430EX II; GP324C + M488RC2; Computrekker AW i kilka GB na kartach