Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Bezpłatne Warsztaty Cyfrowa Kreacja Obrazu [Kraków 23-25 lutego]

dziks
    Guest

Domyślnie Bezpłatne Warsztaty Cyfrowa Kreacja Obrazu [Kraków 23-25 lutego]

Serwis SwiatObrazu.pl, jako organizator bezpłatnych warsztatów Cyfrowa Kreacja Obrazu 2007, w najbliższy weekend serdecznie zaprasza wszystkich z Krakowa i okolic. Impreza planowana jest jako cykl warsztatów w różnych miastach w Polsce (Kraków, Nowy-Sącz, Łódź, Wrocław, Kraków, Krynica-Zdrój, BielskoBiała, Kraków). Kraków rozpoczyna cały cykl. Podczas pierwszych warsztatów prezentowana będzie praca z modelką i światłem studyjnym, zagadnienia profesjonalnego druku, kalibracji systemu (monitor, aparat, drukarka). Specjalną atrakcją jest także wieczorne spotkanie oraz prezentacja fotografii wybitnych fotoreporterów Gazety Wyborczej - Grażyną Makarą, Pawłem Piotrowskim i Tomaszem Wiechem.

Najbliższe warsztaty będą odbywały się w krakowskim Bunkrze Sztuki. Wymagana jest jedynie rejestracja - http://swiatobrazu.pl/cko2007
    Ostatnio edytowane przez dziks ; 21-02-2007 o 17:45

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Ja będę w sobotę na pokazie lens'ów SONY 8) a co. Razem ze mną będzie Marcin "mkwiek" z CB. Czy ktoś jeszcze się zjawi ?

dziks
    Guest

Domyślnie

Przypominam o rejestracji. Dzieki temu bedzie darmowe wejscie. Jednoczesnie w Bunkrze odbywa sie wystawa i jesli ktos nie bedzie u nas zarejestrowany aby wejsc na warsztaty bedzie musial zaplacic w kasie jak za normalne wejscie do Galerii.

Do zobaczenia.

Uzależniony Awatar eternus
    Miasto
    Kraków / Tarnów

Domyślnie

Ja sie chcialem wybrac - nawet sie juz zarejestrowalem. Ale jakos marnie to widze, zeby mi sie jednak udalo zjawic.
    EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
    "Zawsze nadchodzi godzina w historii, kiedy ten, który ośmieli się powiedzieć,
    że dwa i dwa to cztery, jest karany śmiercią. (Albert Camus)

Uzależniony Awatar mkwiek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

tak tak, potwierdzam, będę z Bagnetem

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Całkiem fajnie było. Fajny był też "obiekt" do fotografowania w mini-studio Czy będzie jutro ktoś na losowaniu nagród ? I czy był jeszcze ktoś dziś ?

Coś już napisał Awatar azael
    Miasto
    Tychy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bagnet007 Zobacz posta
    Całkiem fajnie było. Fajny był też "obiekt" do fotografowania w mini-studio Czy będzie jutro ktoś na losowaniu nagród ? I czy był jeszcze ktoś dziś ?

Można się już pooglądać ;-)
    http://swiatobrazu.pl/index.php?s=14256
    EOS 30D / EOS 33 + EF 50 + EF 70-200
    D700 / F80 + 14-200
    Pentacon Six + 50,80,180
    Bronica SQ-Ai + 50,80,150

Uprawnienia umieszczania postów